Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

A better MESSAGE

Hos MESSAGE ønsker vi at være en del af den positive forandring, modebranchen har brug for. Der er ingen tvivl: det er på tide, at vi alle træffer nye valg. Det inkluderer mode-brands, os som virksomhed og dig som forbruger.

       

Med gennemgribende forandringsstrategier for 2024, bestræber vi os på at blive en del af de aktører, som leder vejen mod en lysere fremtid, og opfordrer vores partnere til at bidrage sammen med os i dette arbejde.

  
Og vi lover at involvere dig! Så slut dig til os, hvis du ønsker at være med på rejsen.

  
Velkommen til et bedre MESSAGE.

Partnerskaber

Hos MESSAGE finder vi stor motivation i den forandring, vi kan være med til at skabe, og vi arbejder hårdt for at påvirke og inspirere til mere ansvarlig adfærd, hvor end vi kan.

LÆS MERE
MESSAGE ansvarlighed Foretrukne materialer

Materialer

Ligesom at tøj skabes på forskellig vis, fremstilles tøjets materialer gennem forskellige processer. Vi har udvalgt en række materialer, som vi synes, du skal vide mere om.

LÆS MERE
MESSAGE ansvarlighed Emballage

Emballage

Hos MESSAGE følger vi en reduce-reuse-recycle-replace tilgang i vores arbejde for at nedsætte vores emballages miljøpåvirkning.

LÆS MERE

Mennesker

Hundredvis af fantastiske mennesker er ansat i og knyttet til vores organisation. Vi er dybt investeret i dem og deres fremtid.

LÆS MERE

Care guide

Ved at behandle dit tøj forsigtigt og korrekt, kan du ikke alene forlænge tøjets levetid, men også reducere de miljømæssige aftryk.

LÆS MERE