Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Emballage

I en perfekt verden, ville vi slet ikke have brug for emballage. Realiteten er dog, at vi har brug for emballage til at beskytte vores produkter mod snavs og eventuelle skader under transport. Som med alt andet, kan vi også udvikle os og træffe bedre og mere bevidste valg, når det kommer til vores emballage.

 

Derfor følger vi i MESSAGE en reduce-reuse-recycle-replace tilgang i vores arbejde for at begrænse både brugen af emballage, og den miljøpåvirkning det udleder.

 

Vi fokuserer på at minimere mængden af plastik, pap og papir, der bruges til emballageproduktion.

 

Alle fragtposer, som bruges til at sende varer til vores skønne kunder, samt returfolderen deri, er produceret i genanvendt materiale. Ligeledes er vores gaveposer produceret i papir, som stammer fra certificeret ansvarlig skovdrift.

 

På vores hovedkontor, lager og i vores fysiske butikker har vi stort fokus på at genbruge så meget emballage som muligt. I de tilfælde hvor vi ikke selv genanvender emballagen, har vi installeret et system, som sikrer at alt plast, pap og papir bliver sorteret med henblik på genanvendelse andetsteds.

 

Vi holder os åbne for og undersøger nye løsninger, både hvad angår affaldssortering, genanvendelse af emballage, og bedre alternativer der kan erstatte vores eksisterende emballage.

 

Dertil kontrollerer og følger vi løbende op på, at vores leverandører lever op til de emballagekrav, vi har fremsat, som en fast del af vores arbejde med due diligence.

 

 

  

MESSAGE Responsibility | Packaging
MESSAGE Responsibility | Packaging