Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Velgørenhed

Det er vores ansvar at sikre, ansvarlig ledelse af vores forretning og værdikæde, og at vi løbende forbedrer os, så vi kan bidrage til en positiv miljømæssig og social udvikling.

  
Men vi er også af den klare overbevisning, at vi, som en forretning i positiv udvikling, er forpligtede til at hjælpe andre som er dårligere stillede.

  
Hvert år støtter vi en fantastisk sag, som lægger vores hjerte nær: SMILfonden.

  
SMILfonden er en dansk velgørenhed, som støtter børn og familier der lider under kritisk og kronisk sygdom. De arrangerer aktiviteter og sociale begivenheder for børnene og deres familier, hvor de får en velfortjent pause, har det sjovt og skaber et socialt netværk. Disse aktiviteter tager både sted på og udenfor børneafdelingerne på danske hospitaler.

  
Børnene og deres familier kan nyde en pause fra deres bekymringer, ved at deltage i en fest på hospitalet, ved at besøge den kreative workshop ”Smilet” eller tage med på en af SMILfondens sommerlejre, sociale ture eller noget helt tredje.

  
Fælles for alle aktiviteterne er, at de er en måde for børnene og deres familier at møde andre familier og børn med liv som deres egne, så de føler sig mindre alene, og får et netværk de kan række ud til på de hårde dage. Noget som gør en verden til forskel for en familie, der føler sig meget langt fra det almindelige familieliv.

 
Læs mere om SMILfonden og deres vigtige arbejde her.

MESSAGE Ansvarlighed | Velgørenhed
MESSAGE Ansvarlighed | Velgørenhed