Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK

Flyverdragter

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Godt dækket ind
Flyverdragt til en voksen, tænker du? Ja, det er helt korrekt – flyverdragten er ikke kun til børn! Flyverdragten til damer vinder indpas i modebranchen igen, og er noget, vi kommer til at se meget mere af. Og det forstår vi godt! Både fashionable og praktisk på en og samme tid. Det kræver ikke megen overtalelse.

Flyverdragten fra Global Funk er siden den kom på gaden, blevet revet af hylderne. Dette efterår kan du glædes over, at der kommer en helt ny kollektion af de eftertragtede flyverdragter; Global Funk Isolde er blevet opgraderet med blandt andet fór og hætte. Global Funk har også taget sæsonens metallic shine til sig og skabt det perfekte statement outerwear i deres populære Isolde Flyverdragt.

 

Hvad så, Isolde?
Der er mange grunde til, at Isolde er den populære pige i klassen. Hun er først og fremmest en super cool og feminin flyverdragt fra Global Funk. Hun har lange ærmer, ribkanter ved ærmer og hals, og lukkes foran med lynlås. Isolde har snørre i livet, som du kan spænde ind efter ønske – og look, du eftersøger. Isolde er fremstillet i et lækkert quiltet materiale, og har to praktiske skrå lommer på forsiden. 

  
Global Funk Isolde er flyverdragt til en voksen - den er ideel til hundeluftning, gåture i skoven eller som tilskuer til fodboldkampe. Global Funk Isolde er perfekt til både fashionistaen og hundelufteren. Mens Isolde er super cool at se på, er hun også yderst praktisk. Dette gør, at Isolde spreder sig til mange formål.

  

Bemærk dog, at Isolde hverken er vind- eller vandtæt – hun er mere den lækre pige at kigge på.

  

Hvilken farve?
Isolde flyverdragt fra Global Funk kommer i flere farver og varianter. Du kan altid finde Isolde (i sæsonen) i basisfarverne sort, navy og army. Dertil krydres flyverdragten med sæsonens trends, såsom metallic shine. 

 
Global Funk Isolde vs. Global Funk Isolde T
Global Funk Isolde og Global Funk Isolde T har mange ligheder – forskellen er, at Isolde T har hætte og fór i overdel og hætte. Derved kan den betegnes som en termodragt, da den er varmere end den ”almindelige” Isolde.

  
Global Funk Isolde er perfekt til overgangsvejret, og Global Funk Isolde T er perfekt til vintervejret. Du skal dog ikke lade dig begrænse – Isolde kan også bruges i vintervejret med en varm strik under.

 
Hvor sælges Isolde?
Global Funk Isolde og Isolde T forhandles både online på MESSAGE.dk og i alle vores butikker. Og husk, der er fri fragt til vores butikker, når du handler online – ligesom du kan bytte og returnere i alle vores butikker.

  
Kan jeg passe Isolde?
Global Funk Isolde fås i størrelserne XS til XL. Isolde T er lidt mindre i størrelsen grundet fór.