2nd One
2nd One blev grundlagt og introduceret på markedet i 2013. Brandet har sin base i København og tror på, at jeans skal være synonym for måden, hvorpå du kan udfordre dit eget look ved at prøve nye farver, nye print og nye styles og modeller sæson efter sæson. Brandet er på nuværende tidspunkt tilgængeligt i 13 lande på verdensplan, og har trods sine få leveår allerede stor succes nationalt såvel som internationalt. 

Brandets vision og ambition
2nd Ones holdning er, at jeans skal være en budgetvenlig luksus og en cool måde at udtrykke sin personlige stil på. Brandets ambition er at tage skridtet videre, hvad angår cool jeans bl.a. ved at skabe et edgy og anderledes fashion statement via designs, der er alsidige og nemme at style til hvad som helst. 

Denim og design
2nd Ones designs spænder vidt fra klassisk og elegant denim til farverige print og comfy kvaliteter, hvilket giver dig muligheden for at sammensætte dit eget, unikke look på din helt egen måde. Brandet har en forkærlighed til jeans og et ønske om, at ville det bedste for deres kunder. Derfor sørger brandet for, at du kan holde din garderobe opdateret med jeans i de seneste farver og trends. 

2nd One – fire årlige kollektioner
Brandet leverer gennem fire årlige kollektioner jeans til den modebevidste, urbane og udadvendte pige, som elsker at være med til at skabe trenden og som ikke er bange for at afprøve nye looks. 2nd Ones jeans lever til fulde op til brandets motto: ”We supply the colours, you paint the painting!”.

2nd One forhandles ikke på MESSAGE webshop, men er tilgængelig i udvalgte MESSAGE butikker.