Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

A-VIEW Kjoler

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

A-VIEW kjoler


Gå trendy klædt og få følelsen af frihed

Kjoler fra A-VIEW byder dig på et bredt udvalg af kjoler til modebevidste kvinder i alle aldre. Deres mønstre og farver er afdæmpede og modernistiske, mens formerne indeholder et skarpt feminint og velafrundet snit. Du har altså alle gode muligheder for at finde en kjole, som matcher dit humør, dine former og dine yndlings mønstre.

A-views brede appel til kvinder skal ses i lyset af, at de gerne vil give alle kvinder muligheden for at gå trendy klædt og samtidig undgå, at du springer dit budget. Navnet “A-VIEW” kommer fra, at de har et moderne “view” eller overblik over moden, som de formidler i deres lette og velafrundede former på deres kjoler.

 

Kjoler til enhver smag og pris med A-VIEW
De afdæmpede kjoler med mange forskellige typer af mønstre giver dig plads til, at du kan have din kjole på til mange forskellige lejligheder uden at gå på kompromis med din egen personlige stil. Du finder uden tvivl den rigtige længde på din kjole, når du skal vælge en kjole fra A-view. Der findes både kjolen til over knæene, med midi eller maxi længde. Dertil er der et bredt udvalg af farver og mønstre, lige fra hvide kjoler, ternede kjoler til oversized velour kjoler og strikkjoler.

Detaljerne er iøjenfaldende hos kjolerne fra A-view. Foruden farverne og mønstrene er kjolernes kraver både i de typiske regulære størrelser, men findes også ide klassiske v-hals kjoler, kraver med snøre, kinakraven og krave med indbygget snøre. Skal det være nemt at få kjolen af, er det også muligt at finde en kjole med knapper. Du kan også finde en slå om kjole, som du nemt kan gøre smallere i livet, hvis dit look skal ændres udervejs.

 

Vis dine bedste sider med en kjole fra A-VIEW
Følelsen af frihed er, hvad en behagelig kjole fra A-VIEW skal give dig. Når vejret tillader det, er der ingen anden følelse, der slår den, end at gå rundt med en kjole, som føles både let og levende at have på. Det kunne også være til de gode havefester, studenterkjolen eller til at have udenover badetøjet på stranden. Livets herligheder bliver bare lidt bedre, når din kjole også tillader det. Føl dig smuk, unik og selvsikker i enhver af vores behagelige kjoler. 

De behagelige kjoler kommer i tilpasset materiale - såsom 100% bomuld eller 100% polyester, hvilket gør kjolen gennemført. I andre kjoler er der tilføjet elastan eller viskose for ekstra styrke og fleksibilitet, så din yndlimgs kjole kan holde endnu længere. 

 

Find din kjole fra A-VIEW hos MESSAGE
Har du set dig varm på en kjole fra A-VIEW? Besøg din lokale Message-butik. Message hjælper dig med at finde lige din næste lækre kjole og guider dig derudover til de nyeste trends, materialer og snit. Vi har fingeren på pulsen og passion for modemærker til kvinder. Udover A-view sælger vi blandt andet mbyM, Mads Nørgaard, Second Female, Global Funk samt mange flere.