Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Basic Apparel
Basic Apparel så dagens lys i 2013 og har siden da gennemgået en stor forvandling siden brandet første gang gjorde sit indtog på den danske modescene. Basic Apparel er tro mod sine nordiske rødder og deres skandinaviske ophav. Derfor er den skandinaviske minimalisme med sine florlette farver og afslappede, casual materialer stærkt repræsenteret i brandets designs. 

Basic Apparel har genopfundet idéen med ”the basics”. Med en trendy tilgang har brandet gjort det både lettere og mere moderigtigt at nærme sig en afslappet garderobe på en cool måde. Basisgarderoben bevarer sit casual og afslappede touch, men de enkelte designs fungerer ikke kun som hverdagstøj, da deres unikke, skandinaviske look kan styles også til fest. 

Stilet basistøj
Basic Apparel skjorter og toppe kan passende styles til fede jeans eller skindbukser - mens Basic Apparel kjoler varierer i udtryk lige fra at være afslappede til at være mere sofistikerede og markante, hvorfor disse blot kan styles med en læderjakke for et cool udtryk. Basic Apparel er til dig, der sætter pris på en basisgarderobe, der indeholder alle de nødvendige styles, der sikrer, at en tøjkrise aldrig vil opstå. Basic Apparel er til dig med en stilet, men afslappet tilgang til at ville se moderigtig ud og samtidig ikke gå på kompromis med kvalitet og komfort. Hos MESSAGE er Basic Apparel udvalgt på netop dette grundlag. Vi sætter pris på dansk design og skandinaviske linjer og femininitet. Derfor udvælger vi alt det bedste fra Basic Apparels kollektioner, så du kan vælge de styles, du synes bedst om, og som passer bedst til det udtryk, du ønsker.