Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

D'ahrling

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
d'ahrling - MESSAGE Exclusive
Hos MESSAGE er vi stolte over at kunne præsentere det nye eksklusive brand, d’ahrling. Luksuriøs boheme og femininitet er nogle af nøgleordene, og kollektionerne bærer tydeligt præg af, at der er kræset ekstra meget om detaljerne. Kollektionerne fra d’ahrling er fremstillet i de lækreste kvaliteter med smukke snit, hvor design og komfort går hånd i hånd. Det vigtigste mål med d’ahrling har været at skabe et feminint og trendy brand, der afspejler de trends og tendenser, der er dominerende i modebilledet sæson efter sæson. Med designteamets evne til hurtigt at reagere på de store modetrends, kan d’ahrling rykke hurtigt i forhold til hvad der hitter i modeverdenen med fashionabelt dametøj til gode priser.
   
Hello d’ahrling 
d’ahrling er et trendy modebrand, der eksklusivt forhandles hos MESSAGE. Mærket henvender sig til den modebevidste kvinde, der sætter pris på smukke detaljer, og som forventer trendy tøj til fordelagtige priser. Kollektionerne fra d’ahrling emmer af elegance og luksuriøsitet, men de forskellige styles kan også anvendes til hverdag, hvilket gør modetøjet fra d’ahrling super anvendeligt. De forskellige kollektioner bliver alle designet af et meget dygtigt designteam, der arbejder målrettet og hele tiden sørger for at have en finger på pulsen, så kollektionerne afspejler tidens hotteste trends. 
 
Kvalitet og design går hånd i hånd
Med d’arhling er der kræset ekstra meget om hvert enkelt style, som er spækket med smukke detaljer og snit. Ambitionen har fra start været at udvikle et brand, der bevæger sig i det feminine og bløde univers, hvor der hos d’ahrling hersker en klar holdning til både kvaliteten og designet af hvert enkelt style. Hver kollektion er fremstillet i bløde metervarer, der komplementerer det lette udtryk og bidrager til den høje komfort. Anvendelighed og komfort er vigtige parametre, hvilket er med til at sikre dig som kunde modetøj der er behageligt at have på igen og igen. Kollektion efter kollektion vil overdådige detaljer som flæser, smukke print og feminine snit danne rammerne om modetøjet fra d’arhling, hvilket garanterer dig en moderigtig garderobe med det helt rigtige udtryk. 
 
d’ahrling til hverdag og fest
Med det nye brand d’ahrling, der eksklusivt forhandles ved MESSAGE, kan vi nu tilbyde dig et alsidigt modemærke, der egner sig godt til enhver lejlighed. De smukke bluser og toppe fra d’ahrling er oplagte for dig, der ønsker at pifte hverdagen op og give dit hverdagsoutfit et trendy og blødt udtryk. For dig, der skal til fest eller ud og drikke cocktails med veninderne, er de overdådige styles fra d’ahrling oplagte til et lækkert og feminint look. Miks og match blandt de forskellige styles fra kollektionerne, eller brug dine favorit items fra d’ahrling med dine yndlings styles fra din garderobe. Vi garanterer dig, at du vil se helt fantastisk ud, og skabe blikfang når du kommer gående.