Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

d'ahrling Kjoler

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

d’ahrling kjoler


Eksklusive kjoler fra d’ahrling til dig

De feminine og boheme kjoler fra d’ahrling er udviklet eksklusivt til vores tøjkæder i Message. Kjolerne er således både unikke og indrammer samtidig sæsonernes skiftende mode. Hver kjole i årets kollektion siger altså noget om året, hvor vi befinder os i, og hvordan modebilledet konstant svinger mellem forskellige styles. Kjolerne kan være alt fra livlige prikkede kjoler, kortere a-formede kjoler til længere maxi kjoler. 

Ligeledes er hver kollektion spækket med koncise detaljer, der er med til at forme moden, vi ser på gaden. Det er især de florale prints, trompetærmerne eller flæser, hvor hvert udtryk skaber dig, og du inspirerer også andre med en af vores kjoler på. Hos d’ahrling er kjolerne en garanti for moderigtige kjoler, der aldrig går på kompromis med kvalitet og materiale.      

 

Hverdagen er en fest med d’ahrling kjoler
De eksklusive kjoler fra d’ahrling giver et luksuriøst feel, som er med til at gøre hverdagen til en fest. Uanset om du tager på arbejde, er der hjemme eller skal ud i byen, giver kjolerne dig en følelse af overskud og afslappethed. Det er således svært at finde noget pompøst ved kjolerne, men deres behagelige snit og bløde materialer giver dig oplevelsen af, at du har noget unikt og eklusivt på. Det er alt sammen med til at føle dig både speciel, men også klar til at gribe dagens mange udfordringer samt også dens op- og nedture. 

Det underspillede udtryk fra kjolerne gør dem optimale til at blande og tilpasse lige netop din garderobe, så du kan udvikle dine outfits og skabe nye skarpe udtryk. Enhver dag med d’ahrling er en ny dag til at klæde sig, som den, du gerne vil være. Kjolerne forbinder anvendelighed og komfort med holdbarhed, for at du kan opnå et let og sikkert udtryk året rundt.  

 

Find blomstrede kjoler fra d’ahrling
Ligesom den blomstrede skjorte er populær hos mændene, ligeledes er de blomstrede kjoler hos kvinderne særigt in i disse år. Det organiske, florale mønster tager dig tilbage til naturen og afspejler, ligesom de brune og grønne farver, en jordbundenhed. Samtidig er den blomstrede kjole også en frisk sommerkjole, der pifter enhver sommerdag op. 

Du bliver altså en del af naturen med den blomstrede kjole på, men også de nedtonede brune og beige kjoler giver dig et afslappet look, hvor farven komplementerer din personlighed på en langt mere sofistikeret måde, end en pink eller knaldrød kjole ville gøre. 

 

Find din kjole fra d’ahrling hos MESSAGE
Har du lyst til at se mere til kjolerne fra d’ahrling? Du kan med fordel besøge din lokale Message-butik og se nærmere på alle de eksklusive kjoler. Message hjælper dig med at finde lige din næste d’ahrling kjole og guider dig derudover til alle de nyeste trends, materialer og snit, der findes indenfor den kvindelige mode. Vi har fingeren på pulsen og passion for modemærker til kvinder. Udover d’ahrling sælger vi blandt andet mbyM, A-view Mads Nørgaard, Second Female, Global Funk samt mange flere.