Decoy
Decoy strømpebukser og strømper er produkter af høj kvalitet til den modebevidste kvinde. Brandet fremstiller årligt 4-6 ekspreskollektioner bestående af spændende, moderigtige produkter samt en bred vifte af basisstyles og favoritter. Hos Decoy er kvaliteten i top. Brandet er derfor et af markedets bedste produkter, hvad angår strømpebukser og strømper.

Brandets designs
Decoy har stort fokus på komfort og kvalitet. Dette betyder dog ikke, at der gåes på kompromis med design og trends. De forskellige strømpebukser og strømper adskiller sig fra hinanden via print, mønstre og strukturer i stoffet. Fine striber, feminine prikker, flotte sommerfugle og stjerner samt diskrete og klassiske, markerede linjer er blot nogle af de designs, du vil støde på. 


Anvendelighed og alsidighed
Strømpebukser er uundværlige, når outfittet består af kjole eller nederdel. Hos Decoy kan du nemt finde et par, der passer perfekt til netop dig, hvad angår design og pasform. Strømpebukserne er netop velegnet til en moderigtig garderobe, da de kan pifte dit outfit op og give din stil et ekstra touch. Samtidig passer Decoy perfekt til både hverdagsbegivenheder og festlige anledninger, da de mange forskellige designs og mønstre gør, at du kan se elegant og festlig ud på samme tid. 

Decoy forhandles ikke på MESSAGE webshop, men er tilgængelig i udvalgte MESSAGE butikker.