Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Enamel Copenhagen

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
ENAMEL Copenhagen - smykkedesign af Marie Rantzau 
ENAMEL Copenhagen er et smykkebrand, der leverer unikke og enkle smykker. ENAMEL betyder emalje, og dette kommer af, at strejfet af emalje altid er at finde i smykkerne fra ENAMEL Copenhagen. ENAMEL Copenhagen er kendt for en basiskollektion af moderne emaljevedhæng, der også er farverige. Disse findes i utallige kombinationsmuligheder, og tilbyder derfor en verden af former og farver.
   
Tanken bag ENAMEL Copenhagen
Marie Rantzau hedder designeren bag ENAMEL Copenhagen, og hendes tanke bag smykkerne er nyfortolkninger af klassiske smykker, der oftest vil gå hen og blive dit yndlingssmykke. ENAMEL Copenhagen er smykkedesign i et enkelt design, dog med et stærkt udtryk. Samtidig er priserne på smykkerne fra ENAMEL Copenhagen overkommelige – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Former og farvevalg af smykkerne er nøje sammensat, og følger modens farver – dog med en solid basiskollektion, så der er noget til enhver smag. Dette gør denne smykkeserie helt unik og tidløs, men samtidig også moderne og tidssvarende.
  
Hvert smykke fra ENAMEL Copenhagen er håndlavet. Emaljeprocessen er omfattende, krævende og et unikt håndarbejde. Smykkerne produceres i Kina, Indien og Thailand på mindre værksteder, der er udvalgt af designeren Marie selv. Gennem flere år har Marie oparbejdet et venskabeligt og ikke mindst yderst professionelt samarbejde med værkstederne.
      
"Jeg elsker østen og de muligheder der byder sig. Jeg er stolt over, at have opbyttet et fantastisk stærkt bånd til mine samarbejdspartnere. Jeg er glad for at kunne give dem mulighed for at være en del af ENAMEL Copenhagens team, og at vi sammen kan se virksomheden udvikle sig. Det er ikke kun forretningsmuligheder for mig, men også for dem - som trofast har troet på mit design og fulgt virksomheden fra den spæde start. Jeg har tilbragt mange timer sammen med de dygtige arbejdere, der med stolthed laver mine smykkedesigns - præcis på samme måde, som jeg selv ville gøre det. Jeg har daglig kontakt med min uundværlige assistent, som er bosat i Kina. Jeg er stolt af hendes engagement, omhyggelighed og arbejdsomhed. Vi har i samarbejde uddannet alt personale, indkøbt materialer, gennemgået produktionen, kvalitetskontrolleret samt pakning af varer. Vejen er ikke let - men med passion, vilje og tro, hjælpes alle processer på vej til at skabe et univers i ENAMEL Copenhagen som jeg er stolt af" udtaler Marie Rantzau, designer hos Enamel Copenhagen.
   
Udvalget af Enamel Copenhagen hos MESSAGE
Hos MESSAGE fører vi et bredt udvalg af Enamel Copenhagen smykker til kvinder. Udvalget indeholder de fineste øreringe, armbånd, halskæder og fingerringe. Sortimentet vil blive opdateret for hver sæson.