Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
FIVEUNITS
FIVEUNITS er brandet, hvor sofistikation møder fashion i lækre materialer kombineret med komfort og pasform. FIVEUNITS har en ambition om at skabe de perfekte favorit jeans og bukser, som skal være et must-have i enhver garderobe. Brandets vision er at være i kontakt med kundernes behov og ønsker, således brandet ikke udelukkende skaber originaler, men også designs, der skiller sig ud fra mængden. Dermed får hver kvinde den unikke mulighed for at have det perfekte par jeans eller de perfekte bukser, der fuldender ethvert hverdags- og aften look. 

FIVEUNITS' kollektioner

FIVEUNITS Jeans og bukser er casual styles at have på, samtidig med at de findes i et væld af farver, designs, pasformer, kvaliteter og materialer. Brandets årlige kollektioner vil altid være præget af de sidste nye farver og trends, ligesom modellerne skifter fra slim-fit og skinny legs til suitpants og bukser med vidde ben. FIVEUNITS udvælger nøje materialer og kvaliteter med fokus på at skabe komfort og anvendelighed, uden at gå på kompromis med trenden i modebilledet. De klassiske, sorte bukser fra FIVE UNITS er gengangere i de årlige kollektioner, mens sæsonerne løbende sætter deres præg på nye tilføjelser af styles præget af mønstre og grafiske prints, der skaber en ekstra dimension.

Drevet af denim
FIVE UNITS blev grundlagt i 2008 og er drevet af en passion for denim og mode. Med en holdning til at jeans og bukser fra FIVEUNITS skal være must-haves i enhver kvindes garderobe, er brandet dedikeret til at anvende de seneste og mest innovative materialer, stoffer og kvaliteter for at skabe sofistikerede og alsidige styles perfekte til ethvert look og hvert et outfit. 
 
Søger du det perfekte par bukser?
Udvalget af FIVE UNITS bukser og jeans er smukke designs, der passer til alle kropsformer og stil. Slim fit jeans, læderbukser i en eksklusiv kvalitet eller herreinspirerede snit – FIVEUNITS dækker det hele. Hopper du i et par FIVEUNITS bukser eller jeans, vil du hurtigt finde ud af, hvorfor disse bukser er noget specielt. Kvalitet og komfort er i højsæde uden at der gås på kompromis med fashionable look.

Især er Angelie 238 fra FIVEUNITS populær – og det kan vi godt forstå hos MESSAGE! Denne buks har en fantastisk pasform, der passer alle kropstyper. Angelie 238 er i en lækker kvalitet med stretch i. Den fremhæver dine ben og giver en slankende effekt ved hjælp af syningen ind over låret. Angelie 238 fra FIVEUNITS kan bruges som en løsere buks, der sidder på hoften eller som en højtaljet buks, der sidder stramt. Match denne buks med en T-shirt og sneakers til hverdag eller med en top og blazer til fest.
 
Med udvalget af FIVEUNITS bukser og jeans hos MESSAGE.dk vil du hurtigt finde dine nye yndlingsbukser. Match dine nye jeans og bukser fra FIVE UNITS med et par hvide sneaks, en lækker bluse og flot jakke.