Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
FIVEUNITS – Angelie
FIVEUNITS prioriterer design og pasform højt, hvorfor du finder klassiske bukser med enkelte detaljer hos FIVEUNITS. 
   
Angelie fra FIVEUNITS er en fantastisk buks, der hurtigt bliver et af dine yndlings par pga. den fantastiske pasform. Buksen er en klassiker, der kan styles til rigtig mange forskellige outfits. Angelie kan både styles til hverdag og fest, alt efter hvordan du styler dem. For et feminint look kan Angelie styles med en fin bluse med flæser eller print sammensat med en fin stilet eller støvler til enten en dag på job eller en aften ude med veninderne. Angelie kan også styles med en lækker strik for det mere casual look sammensat med et fedt bælte og en bomberjakke til hverdag.    
  
To slags modeller 
Angelie findes i to forskellige modeller – Angelie Split og Angelie Zip. Begge modeller har en fantastisk pasform, der gør, at de er behagelig at have på. Angelie Split har en feminin ankellængde med en lille slids forneden, hvor Angelie Zip har en lille skjult lynlås forneden. Begge bukser har strå lommer i hver side foran samt to snydelommer bagpå. 
   
Angelie er super anvendelig til både hverdag og til festlige anledninger, da det klassiske look kan tones både op og ned alt efter, hvad du styler bukserne sammen med.