Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Kylie fra FIVEUNITS
FIVEUNITS prioriterer design og pasform højt, hvorfor du finder klassiske bukser med enkelte detaljer hos FIVEUNITS.
  
Kylie fra FIVEUNITS er en populær style bland FIVEUNITS kendere – og vi hos MESSAGE forstår godt hvorfor! FIVEUNITS Kylie er en klassisk buks med en feminin ankellængde. Foran har bukserne to skrå lommer, ligesom der bagpå er snydelommer.  Kylie Cropped kan styles både til hverdag og fest alt efter hvordan du styler dem. For det feminine look kan Kylie styles med en fin top sammensat med en blazer og en flad sko til job. Du kan også style Kylie med en lækker strik, for et mere casual look. 
  
Flere modeller
FIVEUNITS har også designet Kylie i en shorts model, som har det samme klassiske udtryk og snit. Du er derfor garanteret et par shorts, der hurtigt bliver et must-have i din garderobe. Disse shorts har skrå lommer i hver side, ligesom der bagpå er to snydelommer. Med sit casual look bliver Kylie 396 fra FIVEUNITS et absolut must-have til efteråret, hvor man sagtens kan bruge et par nylon strømper under både til hverdag og fest. Det betyder at Kylie kan styles til mange forskellige outfits.
  
Kylie shorts kan styles med en feminin top og en fed stilet til fest eller en flad sko til hverdag. 
  
FIVEUNITS formår med Kylie 396 at skabe et par bukser, hvor det klassiske snit er bevaret, uden at der gås på kompromis med design, kvalitet og pasform.