Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Frakment

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Byd velkommen til Frakment
Frakment er et helt nyt brand, der for allerførste gang landede på hylderne i 2018. Frakment er kort sagt friskt, ungt og super cool! De fede items fra Frakment forhandles eksklusivt hos MESSAGE! Det vil sige, det eneste sted, du kan få fat i Frakment er lige her eller i en af vores butikker. Vi har kæmpe forventninger til, at Frakment vil vokse sig store og opnå stor fremtidig succes. 
Bare husk på – du så det her først! 

Frakment 
Ethvert godt outfit er opbygget af mange fragmenter og brandets mission er, at være dét frakment, som gør det til et fuldstændig exceptionelt outfit. Hos Frakment tror de ikke på kollektioner som en helhed – men derimod på, at det enkelte design kræver 100% kærlighed og opmærksomhed. 

Frakmenter af dig
Alt hvad Frakment skaber, har rødder i den skandinaviske æstetik med et sporty og urban touch, som formes ud fra sociale medier, streetstyle og ikke mindst deres kunder. Frakment er et dristigt og ligefrem modebrand, skabt specielt til hende, der tør sætte sit eget præg på de nyeste modetrends. Hende, der går forrest i rækken og som ikke er bange for at blive set. Hvis du kan genkende dig selv i denne beskrivelse, er vi sikre på, at du vil komme til at elske Frakments udvalg lige så meget som os.

Den cooleste pige i klassen!
De enkelte styles bræger præg af ungdommelige vibes, hvor der lagt ekstra fokus på coolness. Der er tale om alsidige styles, der passer perfekt til den udadvendte, stilbevidste og modige pige med masser af attitude! Frakment designer på tværs af mønstre og materialer. Her mixes sweatshirts med habitbukser og tracksuits med skjorter, som skaber unikke og udtryksfulde outfits.. 
Frakment skaber items, der passer både til dagligdagens eventyr og de festlige nætter. Alt fra casual og cool til kant og farver. Om du er til striktrøjer og en enkelt t-shirt eller til prints, der kan spottes fra kilometerafstand, så skal du nok finde ét frakment, der er lige dig!

Et univers af moderigtige items, skabt til dig
Frakment repræsenterer den nye generation og er derfor en kæmpe inspirationskilde for os. Med et knivskarpt øje for aktuel mode, er brandet og designernes ambition at skabe de rigtige key-items og musthaves baseret på sæsonens seneste tendenser, stil- og farvepaletter til budgetvenlige priser.