Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Frakment Kjoler

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Frakment kjoler


Frakmenter af nutiden

Frankment er Messages eget brand til den unge, selvbevidste generation. Kjolerne står for sig selv eller kan tages på som enhver anden del i dit outfit. De er altså små fragmenter af nutiden, der indrammer den unge mode i et kækt og trendy billede. Du har på denne måde svært ved at gå utjekket i byen, når du tager en kjole fra Frakment på. 

Ungdommen er en fest, ligesom livet skal være. Der er altid fart over feltet i en festkjole fra Frakment, som desuden består af mange korte kjoler. De er med til at forme dig og give din figur den berettigelse, som den har fortjent. Kjolerne fra Frakment kaster håndtegn mod det bestående og slår et slag for forandringens gavnlige glæder. Det vil du også kunne mærke i din garderobe, især hvis du er til det dristige og modige tøj, som giver dig en rå attitude. 

 

Dristige former med et drys af attitude
Kjoler fra Frakment er et symbol på det nye og anderledes. Hvor dristige former og kjolen med attitude har indtaget et spotlight. De beviser, hvordan den rå streetstyle også kan have et femint træk uden at gå på kompromis med de kvindelige former og kurver. Kjoler uden ærmer er et godt udtryk for, hvordan kjolen afspejler din rå attitude. I forlængelse heraf er de helt sorte kjoler et klart statement for, at det mørke og ensformige giver dig en rå og cool stil. Det er Frakment, når det er bedst. 

En dristig klassiker finder du også hos Frakment - nemlig de korte tætsiddende kjoler, som kan bruges til den varme nat eller den glade tur i byen sammen med veninderne. Det er en del af Frakments trendy og selvbevidste mode, som er til dig, der helst vil have andres øjne rettet mod dig.

 

Budgetvenlige kjoler fra Frakment
De enkelte designs er dem, som driver Frakment videre, fremfor hele kollektionen. Det er  altså den enkelte kjole, som vi har fokus på. Ligeledes er prisen også en faktor. Frakment er som sagt henvedt mod det unge, selvbevidste publikum, men det er også dem, hvor pengene har svært ved at slå til. Kjolerne fra Frakment er således budgetvenlige, så både den yngre teenager eller den glade studerende har råd til dem - uden at kontoen bliver brugt op. Det er charmen ved Frakment, og noget som vi sætter stor pris på.

 

Find din kjole fra Frakment hos MESSAGE
Passer kjolerne fra Frakment ind i din stil? Besøg din lokale Message-butik og se eller prøv de forskellige rå kjoler fra Frakment. Message hjælper dig med at finde din næste kjole fra Frakment og guider dig til de nyeste trends på markedet, derudover viser vi dig nye materialer og snit, der findes indenfor den kvindelige mode. Vi har fingeren på pulsen og passion for modemærker til kvinder. Udover Frakment sælger vi blandt andet mbyM, A-view Mads Nørgaard, Second Female, Global Funk samt mange flere.