Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Gardenia sko
Gardenia er et dansk skobrand som blev etableret i 1941 på Nørrebro i København af Herman Gutkin. Brandet startede med at designe træsko som deres hoveddesign. Linjen blev sidenhen udvidet i forbindelse med udskiftning af direktionen, hvorved brandet begyndte at designe og skabe moderigtige sko og støvler til kvinder. Hos MESSAGE finder du i dag et bredt udvalg af Gardenia sko til den stilbevidste kvinde.

Sko med høj kvalitet og fine detaljer
Siden de første Gardenia sko forlod brandets produktion og ramte butikker og kunder, har fokus været på høj kvalitet med fokus på detaljen. De stolte værdier er der værnet om, hvorfor de er blevet overleveret gennem generationer og stadig er en stor del af brandets og virksomhedens eksistensgrundlag. Gardenia sko er derfor lavet i en god kvalitet, der sikrer at du ikke får ondt i dine fødder efter en lang dag på job eller en aften ude i byen. 

Designs
Gardenia fokuserer på klassiske og eksklusive designs med en stærk sæsonbetonet aktualitet. Gardenia sko har i dag markeret sig på det danske marked, såvel det internationale marked, hvor Gardenia er blevet et trendsættende navn i modebilledet. Gardenia sko er et must-have skobrand i enhver kvindens garderobe med det enkelte og klassiske design.
Brandet er, trods sin eksklusivitet, bevidst om at tilbyde en bred vifte af designs. Derfor er både sko, støvletter, pumps og høje hæle samt sandaler og sneakers en del af Gardenias design items. Kvaliteterne spænder fra lækker ruskind og læder til skønne stof og lak materialer, ligesom detaljerne er markeret via feminine snørebånd, edgy lynlåse, nitter samt fine guld- og sølvspænder. 

Gardenia sko kan styles med en fin nederdel og top til fest med en flot jakke over. Du kan tilføje dine favorit accessories, for at fuldende looket. For det mere casual look til hverdag, kan Gardenia sko styles med et par skinny jeans og en fed T-shirt. Du kan tilføje en skindjakke som prikken over i'et. 

   

Gardenia er i dag et internationalt brand, dog med dybe rødder i den danske design tradition, der er bevaret gennem tre generationer.