Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

GLOBAL FUNK

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Global Funk
Global Funk er et dansk modebrand, der siden 2003 har omfavnet denim i hele dets coolness ved at skabe alt fra trendspecifikke og sæsonbetonede styles til klassikere, der altid går igen. Brandets designs er rebelske, dristige og alsidige og kan tage dig fra dag til nat på ingen tid. Med denim i højsædet, er Global Funk derfor ’for Tuesday mornings and Saturday nights’.
   
Denim og Jeans musthaves
Global Funk omfavner i sit navn visionen om at skabe funky og aktuelle designs, der kan diktere sæsonernes denimtrends. One, Eight, Thirteen og Seventy er populære klassikere og musthaves, der kontinuerligt får følgeskab af nye styles i forskellige vaske og forskellige farver lige fra den klassiske denim blå til den tilbagevendende sorte og moderigtige grå. Identitet og funkyness er forskellig fra person til person. Det samme gælder Global Funks jeans, der med deres ’signature fits’ med sikkerhed indeholder mindst ét par ’kan ikke leve uden-jeans’. Farver, størrelser, vaske og pasformer varierer fra style til style. High waist og mid waist kan kombineres med skinny eller slim legs, mens 5 pocket- og cropped modellerne også er sikre valg. 
   
Global Funk styles
Med en ambition om at skabe de perfekte jeans og denim styles, er Global Funk et perfekt valg i jagten på garderobens musthave styles. Som sæsonerne skifter designer Global Funk desuden sæsonaktuelle styles som shorts i både denim og bomuldskvaliteter, ligesom quilt-jakker, bodystockings og nederdele findes alle med samme edgy funkyness.

   
Global Funk Overtøj
I dag er Global Funk ikke kun denim. Derimod er især overtøj fra Global Funk blevet meget populært og en fast del af sortimentet. 
Global Funks kvalitet, Intention, består af overtøj i en trendy quilt kvalitet. Intention kollektionen består af praktisk overtøj til den modebevidste kvinde, i alt fra lange til korte jakker samt flyverdragten, som de seneste år har fået et comeback i modebilledet.
    
Even jakken er en klassiker fra Global Funk, der fås i flere forskellige farver og er god til de fleste kropstyper. Jakken har en længde der går til midt på låret, trykknapper ned langs fronten og to sidelommer. I sommeren 2019 har Even jakken fået en lillebror, som går under navnet Jasper. Denne jakke ligner Even jakken, men har fået et opdateret look med en lynlås ned langs fronten samt sidelommer med flap.
 
Milo jakken er meget lig Even jakken, men har en længde, der går til under knæet samt en slids med trykknapper i hver side. Milo varmer bedre med sin længere pasform på de ekstra blæsende efterårsdage. 
 
Arica jakken er en kort model i Intention kvaliteten med trykknapper ned langs fronten og sidelommer. Jakken passer perfekt til Global Funks Santiago bukser, som også er lavet i quilt i en matchende farve til Arica jakken. I sommeren 2019 har Arica jakken fået et friskt pust, i den nye udgave af jakken: Lula. Lula er en ny udgave af Arica i et mere shiny look, med stoflommer og et større mønster i quilt materialet.
    
Isolde er Global Funks Intention flyverdragt, som de seneste år har fået et comeback og er blevet trendy. Isolde har en smal pasform, med elastisk ribkant i halsen og forneden på ærmerne. Isolde lukkes med en lynlås langs fronten og har snøre i livet, der kan spændes ind efter ønske, for et mere feminint look.
    
Synes du ligesom os, at quilt er cool, så er vi sikre på, at du kan finde en style blandt Global Funks Intention overtøj, som passer lige præcis dig.
   
Se Global Funk overtøj.
 
Global Funk Bukser 
Global Funks bukser er casual, afslappede og moderne bukser, der er inspireret af herrebukser. Udvalget dækker over komfortable og sporty bukser med elastik i talje, såsom Sixty- modellen, til de fine habitbuks-inspirerede Thirty, der med lynlåsdetaljer giver et cool look. Udvalget af Global Funk bukser er afslappede moderne bukser, der passer både til hverdag og til fest.

   

Se Global Funk bukser.
    
Global Funk Jeans
Global Funk jeans er et must-have i enhver kvindes garderobe. Global Funk jeans er design, der aldrig går af mode. Det er behagelige jeans i vaske, farver og pasformer, der passer alle kropstyper. Skinny jeans, slim fit jeans, 5-pocket jeans - udvalget af Global Funk jeans dækker det hele.
ONE jeans fra Global Funk er en af de mest populære signatur jeans. Den har et skinny fit, er højtaljet og har super stretch. Dette gør, at den er behagelig at have på, og samtidig nem at style til både hverdag og fest.
    
Se Global Funk jeans.
 
    
”No need to talk it up… Go get your funk on!”