Er du i tvivl om fit?

Find dit perfekte jeansmatch. Se vores Global Funk fitguide her.

Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Global Funk
Global Funk er et dansk modebrand, der siden 2003 har omfavnet denim i hele dets coolness ved at skabe alt fra trendspecifikke og sæsonbetonede styles til klassikere, der altid går igen. Brandets designs er rebelske, dristige og alsidige og kan tage dig fra dag til nat på ingen tid. Med denim i højsædet, er Global Funk derfor ’for Tuesday mornings and Saturday nights’.

 

For at forene design og anvendelighed prioriteres materialer, kvaliteter og pasformer. 

Denim og Jeans musthaves
Global Funk omfavner i sit navn visionen om at skabe funky og aktuelle designs, der kan diktere sæsonernes denimtrends. One, Eight, Thirteen og Seventy er populære klassikere og musthaves, der kontinuerligt får følgeskab af nye styles i forskellige vaske og forskellige farver lige fra den klassiske denim blå til den tilbagevendende sorte og moderigtige grå. Identitet og funkyness er forskellig fra person til person. Det samme gælder Global Funks jeans, der med deres ’signature fits’ med sikkerhed indeholder mindst ét par ’kan ikke leve uden-jeans’. Farver, størrelser, vaske og pasformer varierer fra style til style. High waist og mid waist kan kombineres med skinny eller slim legs, mens 5 pocket- og cropped modellerne også er sikre valg. 

Global Funk styles
Med en ambition om at skabe de perfekte jeans og denim styles, er Global Funk et perfekt valg i jagten på garderobens musthave styles. Som sæsonerne skifter designer Global Funk desuden sæsonaktuelle styles som shorts i både denim og bomuldskvaliteter, ligesom bomberjakker, bodystockings og nederdele findes alle med samme edgy funkyness.

 

Global Funk Bukser 

Global Funks bukser er casual, afslappede og moderne bukser, der er inspireret af herrebukser. Udvalget dækker over  komfortable og sporty bukser med elastik i talje og ben, såsom Toronto- modellen, til de fine habitbuks-inspirerede Thirty, der med lynlåsdetaljer giver et cool look. Udvalget af Global Funk bukser er afslappede moderne bukser, der passer både til hverdag og til fest.

Se Global Funk bukser.

 

Global Funk Jeans

Global Funk jeans er et must-have i enhver kvindes garderobe. Global Funk jeans er design, der aldrig går af mode. Det er behagelige jeans i vaske, farver og pasformer, der passer alle kropstyper. Skinny jeans, slim fit jeans, 5-pocket jeans - udvalget af Global Funk jeans dækker det hele.

 

Især Global Funk Burma Mom jeans er et populært valg. Disse boyfriend-jeans har en høj talje og et løst fit, og fremhæver din figur ved taljen. Kombinationen af dette gør Burma Mom meget behagelige at have på.

 

Se Global Funk jeans.

 

Global Funk overtøj

Udvalget af global Funks overtøj dækker selvfølgelig også over cool denimjakker. Der er den klassiske Cali denimjakke med det klassiske snit og design, der gør sig gældende år efter år. Burris denimjakke har en længde, der er atypisk for en klassisk denimjakke - denne går nemlig til midt på låret. Badges og rå detaljer pryder Agda denimjakken, der er til pigen, der vil skille sig lidt ud.

 

Bomberjakker er en fast bestanddel af Global Funk overtøj. Klassiske bombers i neutrale farver, både quiltet og glatte, findes i Global Funks udvalg af overtøj. Dertil er camo tilstede i både bombers og skjorte-jakker, og understreger Global Funks stil.

 

Se Global Funk overtøj.

 

”No need to talk it up… Go get your funk on!”