Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Global Funk bomberjakker 
Bomberjakker er en klassisk jakke, der vinder igen og igen i modebilledet. Bomberjakken blev oprindeligt opfundet under 1. verdenskrig til luftvåbnet, hvor jakken blev designet i læder og pels. Efter bomberjakken blev re-designet i polyester, er den nu vendt tilbage i modebilledet som en trendy jakke, der kan bruges sæson efter sæson. 
   
Bomberjakker er et must-have i enhver kvindens garderobeskab, da den er alsidig og nem at style til mange forskellige stilarter. Den quiltet bomberjakke er super fin til hverdag, da den giver et trendy og sporty look, som samtidig giver en god kontrast til det feminine.   
Bomberjakken fra Global Funk kan styles med et par skinny jeans og en fed t-shirt, for at skabe et trendy og råt look. For det mere nedtonede og feminine look, kan bomberjakken styles med en fin nederdel eller kjole sammensat med et par nylon strømper og et par fine stiletter. 
  
Hos MESSAGE er vi vilde med vores bomberjakker fra Global Funk, da de er med til at pifte enhver outfit op om det er til fest eller hverdag.