Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Global Funk Jakker

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Global Funk jakker 
Hos MESSAGE har vi et bredt udvalg af jakker fra Global Funk. Jakkerne har det tilfælles at de er funktionelle og lavet af høj kvalitet, samtidig med at de er moderne med fine og rå detaljer. 
   
Cool og trendy jakker
En jakke er et must-have i enhver kvindens garderobeskab, da den er alsidig og let kan styles til mange outfits. Hos MESSAGE ved, hvor vigtig en jakke er og vi har derfor et bredt udvalg af jakker fra Global Funk med flere farver, snit og detaljer, som giver jakken et særskilt look. Er du til moderigtige og trendy jakker i en quiltet kvalitet, eller til den mere edgy jakke med lynlåse detaljer og knapper, der forener det feminine med det rå? Så har vi din næste yndlings jakke fra Global Funk hos MESSAGE. 
  
Isolde flyverdragten
Isolde flyverdragten er en favorit til de kølige efterårs- og vinterdage. Flyverdragten er tilbage i modebilledet som aldrig før, med dragtens cool og trendy look. Isolde flyverdragten er lavet i et lækkert materiale, hvilket gør at den er behagelig at have på. Dragten har en fin snøreeffekt i taljen, hvilket gør at den fremhæver din figur og samtidig giver et cool look. Flyverdragten kan styles med en lækker strik indenunder, for at give et trendy look. 
    
Jakker til årstiden
Bomberjakker, denimjakker, quiltede jakker eller PU jakken – hver sæson har hver sin type jakke. Global Funk har designet jakker, så de er praktiske til alt slags vejr og som samtidig er trendy og moderne.  En jakke fra Global Funk kan derfor bruges til mange sæsoner året rundt.