Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Global Funk Jeans

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Skandinavisk denimbrand 
Global Funk er et foretrukken denimbrand, der har fokus på at skabe denim-favoritter, der byder på alt fra trendspecifikke og sæsonbetonede jeans til de klassiske jeans. Jeans fra Global Funk er i god kvalitet og byder på cool denimvaske og forskellige pasformer, hvilket betyder, at du garanteret finder et par Global Funk jeans, der passer til din figur. Jeans er et item, der både er tidløst og sæsonpræget, da jeans kan have cool detaljer, en trendy pasform eller være i en retro vask. Global Funk bukser kan bruges året rundt til alle anledninger, og kan nemt styles med en festtop eller rå læderjakke, der er med til at sætte dit personlige præg på dit outfit. Udvalget af Global Funk jeans byder på forskellige modeller og vaske – hvad enten du er til den klassiske sorte jean eller den smarte denim jean med flæser og vidde i benene, finder du helt sikkert et par bukser fra Global Funk, der falder i din smag. 

    

The perfect fit
Er du ude efter de klassiske cowboybukser eller de perfekte sorte skinny jeans, der både er behagelige at have og har en god pasform, byder Global Funk på et bredt udvalg af modeller og længder. One jeans fra Global Funk er en favorit, da den er højtaljet, har fuld benlængde og en masse stretch, hvilket gør buksen behagelig at have på. Er du mere til sorte jeans med mid waist, er Global Funk two jeans et oplagt valg, da denne sorte buks har skinny legs og lynlås detalje forneden ved hvert ben, hvilket giver buksen et cool udtryk. Seven jeans fra Global Funk er et perfekt valg, hvis du er til sorte jeans, der har en god pasform med en høj talje i en lækker kvalitet. Modellen Burma Mom jeans fra Global Funk er den klassiske denim jean med høj talje, lidt vidde omkring lårene og tætsiddende i taljen, hvilket giver Burma Mom-modellen en perfekt pasform. Buksen kan nemt styles til en hvid t-shirt for et casual look eller en printet bluse, der giver bukserne et trendy udtryk. Gå på opdagelse i jeans fra Global Funk og se vores Global Funk fitguide, hvor du kan få hjælp til at finde de perfekte jeans, der har den bedste pasform til dig.  

     

Trendy vaske og moderne pasforme 
Cowboybukser fra Global Funks byder både på jeans, der er sæsonprægede og har trendy detaljer. Cropped jeans fra Global Funk, der har længde til anklen, løfter nemt dit outfit og kan styles med et par farverige sneakers for et sofistikeret hverdagslook. Jeans med nitter eller flæsedetaljer er ikke til at komme udenom i modebilledet og giver dit outfit kant. Bukser med nitter er trendy at style med et par stiletter og en elegant bluse for et festligt udtryk, og bukser med flæser giver dit hverdagslook et moderne udtryk. Vælg et par jeans fra Global Funk i en fashionable vask, og brug dem både til en tur i byen i weekenden eller til hverdag. Mulighederne er uendelige med Global Funks jeans, da bukserne kan bruges til alle anledninger året rundt.