Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Global Funk Kjoler

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Global Funk kjoler

Denimkjolen er blevet moderne med Global Funk
I 2003 begyndte Global Funk at sælge denim jeans, senere blev denim kjolerne også designet. I dag er Global Funk er ensbetydende med behageligt denimtøj i alle former og vaske. Denim symboliserer det rå og rebelske, men også det fine og delikate, fordi de nænsomt syede tråde og vaskede materiale giver en klassisk og samtidig moderne style.

Med Global Funk får du en moderne kjole, som gør brug af det traditionelle uden at gå på kompromis med det moderne i moden. Der bruges ældre materialer, som genfortolkes på ny og udformes i tidstypiske former. Især er detaljerne fra denim jeans blevet genbrugt i kjolerne, så både knapperne og lommerne har en fremtrædende placering på kjolerne.

 

Skab de rigtige kontraster i dit look
En kjole fra Global Funk bryder med det sædvanlige kjole-look. Det rå og sprælske denim-materiale giver ensformige farver såsom hvid og gul et helt nyt eksistensgrundlag. De markerer således også en helt skarp kontrast til de ensformige kjoler på markedet som sorte eller grønne kjoler. På samme måde er de en helt anden form for sommerkjole, fordi det lidt tykkere materiale i denim, gør det muligt at have den på, når vejret også skifter om. Til gengæld er kjolen perfekt til en varm, men blæsende dag hvor tøjet gerne skal holde lidt på varmen.

Med andre ord er Global Funks kjoler en unik måde at få din egen stil til at spille sammen og skabe en identitet, der har et lettere funky udtryk - uden at gå på kompromis med din person. Tværtimod hylder du det skæve, det rå og det lette liv ved at gå i et materiale, som normalvis bliver brugt i andre stykker af tøj. 

 

Fede detaljer i kjoler fra Global Funk
Detaljerne i kjolerne fra Global Funk er især, hvor kjolerne kommer til deres ret. De store knapper og store lommer i kjolen kan stå som pynt, men kjolerne med lommer er nogle af de mest praktiske kjoler, du kan finde, fordi en kjole sjældent har lommer på sig. Dertil kan du også få en kjole med bælte - en slå om kjole - så din figur kommer til at stå knivskarpt. 

Kjolerne er altså mulige at tilpasse enhver kropstype og bruge i mange forskellige sammenhænge - lige fra praktiske gøremål til festen sammen med vennerne.

 

Find en Global Funk kjole hos MESSAGE
Du har fundet en kjole fra Global Funk her på siden? Kom og besøg din lokale Message-butik og se eller prøv de forskellige denimkjoler fra Global Funk. Message hjælper dig med at finde din næste kjole og guider dig gerne til alle de nyeste trends på markedet. Derudover viser vi dig nye materialer og snit, der findes indenfor nutidens kvindelige mode. Vi har altid fingeren på pulsen og passion for kvalitets modemærker til kvinder. Udover Global Funk sælger vi blandt andet mbyM, A-view Mads Nørgaard, Second Female, Frakment samt mange flere.