Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Global Funk Shorts

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Skandinavisk brand med kant og karakter
Global Funk er et dansk modebrand, der har specialiseret sig i at fremstille cool denimprodukter. Karakteristisk for kollektionerne fra Global Funk er, at lækre denimfarver og trendy designs går igen, hvilket gør Global Funk til et anerkendt denimbrand. Slidte denimshorts, oversized denimjakker, slim-fit jeans og mom-jeans går igen sæson efter sæson, hvilket betyder, at der findes et denimprodukt fra Global Funk til enhver modebevidst kvinde. 
  
Shorts i mange varianter
Designteamet bag Global Funk har gennem flere år i modebranchen erfaret, at efterspørgslen efter denim er stigende. År efter år har modeugerne i Paris, Milano og resten af verden præsenteret denim på nye måder, og derfor er en jakke, et par jeans eller et par shorts i denim aldrig en dårlig ide. Særligt denimshorts er et sikkert fashion-item, da shortsene kan tilføre kant og fuldende et raffineret look. Mange har fortolket designet gennem årene, og det er i dag muligt at finde lavtaljede shorts, højtaljede shorts, stramme shorts, loose-fit shorts og shorts med et slidt look. Samtidig findes der shorts i et væld af vaske, farver og kvaliteter, hvilket betyder at der findes et par shorts der komplementerer enhver kvindes krop. 
  
Råt denim og tidløst design
Denim har i mange år været et internationalt anerkendt materiale, da det er slidstærkt og moderne år efter år. Global Funk shorts er fremstillet i lækre materialer, og designteamet bag Global Funk arbejder passioneret med pasformerne, så alle shortsene sidder godt og er behagelige at have på. Både de højtaljede shorts og lavtaljede shorts er behagelige at have på, og det tidløse design gør, at shortsene kan bruges sæson efter sæson. Denimshorts får hurtigt et råt og edgy look, hvor netop dette look kan fuldendes med en rå bikerjakke og et par læderstøvler. Derimod kan det rå look også tones ned med en klassisk overdel og et par sneakers, og på den måde får shortsene et mere afslappet og casual look. Med et par shorts fra Global Funk er der mulighed for at skabe præcist det look du ønsker.
 
Populær beklædningsgenstand
Shortsene sætter fokus på benene og har fået en helt ny betydning. I dag er shorts ikke blot praktiske eller sportslige, og derfor anvendes shorts ofte på lige fod med nederdele, særligt i de varme sommermåneder. Uanset om de skal bruges på sommerferien, til festlige begivenheder eller i hverdagen, kan shortsene bruges til enhver lejlighed og styles på mange måder. De løse shorts er oplagte til det casual og afslappede look, de tætsiddende shorts fremhæver kvindekroppen og er oplagte til fest, hvorimod de rå denimshorts med fordel kan bruges på festivaller eller til koncerter.