Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Jason Markk

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Jason Markk skorens
Man skal huske at pleje sine sneakers, så de kan bevare deres flotte look og undgå at bliver beskidte og trætte. Jason Markk er verdens mest anerkendte skopleje til vedligeholdelse af sneakers, så dine sko kan vedholde deres friske duft og farve. Jason Markk blev grundlagt tilbage i 2007 af manden som også ligger navn til brandet, nemlig Jason Markk. Jason Markk har et godt ry og er kendt for at være det ”bedste af det bedste” når det kommer til skopleje. Hos MESSAGE har vi et bredt udvalg af sneakers fra blandt andre Pavement, Shoe The Bear, Puma, New Balance samt NA-KD og det er vigtigt for os hos MESSAGE, at kunne give vores kunder gode råd med på vejen til behandling af disse, hvorfor vi er glade for at have et rengøringsprodukt af så høj kvalitet som Jason Markk.

 

Jason Markk til dine hvide sneakers
Forbruget af sneakers er eksploderet de seneste par år, og moden med sneakers er kommet for at blive. Der findes efterhånden sneakers til enhver lejlighed, om du mangler et par cool statement sneakers til hverdag eller om du mangler et par neutrale og fine sneakers til arbejde. Flere konfirmander ses også med de genkendelige hvide chunky sneakers til deres konfirmationskjoler, for at give deres outfit et cool og moderne tvist. Uanset hvilke sneakers man er til, så ved vi alle det er ærgerligt at få sorte streger og mærker på en ny sko. Brug derfor produkter fra Jason Markk til at pleje og vedligeholde dine sneakers, så de kan fastholde deres nye og friske look over længere tid.    

 

Køb Jason Markk online og i udvalgte butikker
Hos MESSAGE webshop MESSAGE.dk og i udvalgte MESSAGE butikker finder du et udvalg af Jason Markk produkter til rengøring og vedligeholdelse af dine sneakers, som garanterer et flot resultat. Handler du online hos MESSAGE.dk, er du altid i trygge hænder og får god service samt hurtig levering.