Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Moderigtige statement T-shirts
T-shirten er uundgåelig i modebilledet, da den både er klassisk, feminin og kan præge ethvert outfit i den rigtige retning. Særligt statement t-shirts har fået en særlig betydning, hvor t-shirts med klassisk facon prydet med eksempelvis tekstprint på brystet stormer frem fra mange brands, inklusiv Just Female. T-shirtens popularitet er forståelig; trøjen er både komfortabel, strammer ikke og passer til det hele. Statement t-shirts kan variere meget i udtryk, alt afhængig af materiale, print, tekst tryk og farve, hvilket betyder, at der med garanti kan findes en statement t-shirt til enhver smag. Udvalget af statement t-shirts fra Just Female varierer, og hos MESSAGE findes et nøje udvalgt sortiment af kvalitets t-shirts fra det danske modebrand.
   
T-shirts med forskellige looks
Udvalget af t-shirts fra Just Female varierer sæson efter sæson mellem cool statement t-shirts, feminine t-shirts med print, klassiske t-shirts i neutrale farver eller modige t-shirts i iøjnefaldende farver og lækre materialer. Fælles for alle de forskellige slags t-shirts er den klassiske facon med rund halsudskæring, korte ærmer og et regular fit. Ønskes et feminint look, kan en t-shirt i feminine nuancer og blødt materiale med fordel styles med en nederdel. For et råt og edgy look, kan den moderigtige statement t-shirt styles med et par rå jeans. Det klassiske look fuldendes ved at style en basis t-shirt med et par habitbukser og en elegant blazer. Just Female rammer bredt, og henvender sig til den modebevidste kvinde. T-shirts fra Just Female er fremstillet i lækre materialer som bomuld, og derfor er de behagelige at have på. Afhængig af udsmykning og materialevalg, kan outfittet altså både dresses op eller ned, da udvalget af t-shirts i dag indebærer alt fra sporty athleisure t-shirts til formelle og elegante t-shirts.
  
Dansk mode i særklasse
Det danske modebrand, Just Female, har mange års erfaring indenfor fremstilling af modetøj til kvinder. Iøjnefaldende modetøj med undertoner af skandinavisk minimalisme og suveræn kvalitet er gennemgående, og hos MESSAGE forhandles et bredt udvalg af modetøj fra Just Female. De skandinaviske rødder skinner igennem i de smukke kollektioner, hvor klassiske designs, tidløse farver, smukke prints og luksuriøse materialer danner grundlag for moderigtige og anvendelige fashion styles. Designteamet bag Just Female lægger vægt på at skabe modetøj, der kan bruges til både hverdag og fest, hvor sofistikerede materialer og spændende farvevalg skifter sæson efter sæson og afspejler de største modetrends og tendenser.

Hverdag og fest
Grundet det alsidige og suveræne design, kan t-shirts fra Just Female bruges både til hverdag og fest. For et trendy hverdagslook, kan t-shirten styles med jeans, og på den måde får den udtrykket som en hverdagstop. Styles t-shirten derimod med en blazer over og en nederdel, får den udtrykket som en festtop. På den måde kan individuel stil og styling sætte vidt forskellige præg på den ellers klassiske t-shirt.