Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Lee

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
En sand denimklassiker 
Det anerkendte denim brand Lee blev etableret i 1889, og har siden da specialiseret sig inden for produktion af jeans. Lee jeans har med sine mange års erfaring formået at blive en førende international forhandler og producent af denim og casualwear. Lee blev i 1889 grundlagt af Henry David Lee, hvor den første fabrik åbnede i Kansas. Dengang fremstillede denim brandet overalls, arbejdsbukser og jakker, men op igennem 1970’erne, 80’erne og 90’erne ekspanderede brandet inden for modetøj, og i 1996 blev Lee National Denim Day® stiftet. I dag har Lee solid succes på verdensplan, og arbejder målrettet med hele tiden at levere nye modeller, styles og fits. I dag producerer Lee alt fra moderigtige jeans til trendy skjorter, T-shirts, trøjer og meget mere, til både mænd og kvinder. Brandet er i dag trendsættende, og de mange styles er alle stilrene, smarte og tidløse.

Lee til enhver stilart 
Uanset om du foretrækker trendy streetwear, de mere modige designs eller klassisk denim, har Lee modetøj, der lever op til netop dine præferencer. Med brandets mange års erfaring inden for fremstilling af modetøj af høj kvalitet, er du garanteret fashion items der holder i mange år, og som er meget anvendelige. Lee er særligt kendte for deres velkendte jeans i modellerne straight leg, bootcut og slimfit. Dog leverer brandet i dag nu også brede kollektioner af skjorter, T-shirts, sweatshirts, jakker, trøjer og forskellige gadgets. Produkterne fra Lee kan hurtigt pifte ethvert outfit op, og kan bruges både til hverdag og fest. Når det gælder om at finde karakteristisk modetøj af høj kvalitet, er Lee en sikker vinder.

Kvalitetsbrand 
Lee har vist sig at være frontløber inden for fremstilling af denimjeans til kvinder, grundet de gode pasformer. Alle jeans fra Lee bliver fremstillet på meget fine væve, der er en tidskrævende proces, som i sidste ende sikrer at bukserne sidder godt og er behagelige at have på. Lee er førende inden for lækre og unikke jeans til et hav af forskellige personligheder. Brandets jeans og modetøj til kvinder er ideelt til alle stilarter, da de forskellige styles kan mikses og matches med hinanden eller med andre brands, for et lækkert og casual look. Modetøjet fra Lee holder i mange sæsoner, og et par lækre og edgy jeans er et absolut must-have i enhver kvindes garderobe, der hurtigt kan redde enhver tøjkrise. 

Originalt og anvendeligt brand 
Det amerikanske jeansbrand Lee har med de mange års erfaring inden for fremstilling af denimjeans formået at positionere sig som en af de mest anerkendte aktører i modebranchen. Lee er på imponerende vis blevet en af de største leverandører af jeans på verdensplan, og vælger du et par jeans fra Lee, vælger du kvalitetsjeans fra et originalt brand. Fra at fremstille arbejdsbukser i starten, er det imponerende at brandet i dag fremstiller fulde kollektioner med alsidige fashionstyles. Succesen vil ingen ende tage, og Lee vokser fortsat på den internationale modescene. Hos MESSAGE mener vi, at enhver modebevidst kvinde bør have et par Lee jeans i garderoben. Der er med garanti en pasform og en vask der falder i din smag.