Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
LOVE&DIVINE
Det danske modebrand LOVE&DIVINE blev etableret i 2016, og har med sin store passion for fashion og trends skabt et sofistikeret og modebevidst brand. Siden etableringen er brandet stormet frem, og er blevet en anerkendt medspiller i modebranchen. Loveanddivine arbejder ud fra filosofien om at skabe fashion items, der holder længe, og som kan anvendes både i hverdagen og til fest. Kendetegnende for LOVE&DIVINE er feminine items med et skandinavisk touch og simple detaljer, hvor kvaliteten er i top og hvor elegante prints er gennemgående. Brandet henvender sig til den modebevidste kvinde, der har en holdning til kvalitet og design, og som søger det feminine og klassiske look. 

Stilrent design 
LOVE & DIVINE lægger en stor dyd i at kunne tilbyde sæsonaktuelle styles i et stilrent design, til kvinden der elsker mode. På imponerende vis formår brandet at bygge bro mellem moderne trends og klassiske styles, hvor materialevalg og komfort er i højsædet. Rene linjer, feminine snit og lækre detaljer pryder de forskellige kollektioner, hvilket har gjort Loveanddivine til et meget populært mærke. De smukke print i sæsonaktuelle farver er gengangere i kollektionerne, der i samspil med de ensfarvede styles betyder, at der er noget til enhver smag. Hvad end det er smukke bluser eller feminine kjoler, lækre bukser eller klassiske jakker, er udvalget fra LOVE&DIVINE stort, og de forskellige styles kan hurtigt blive favoritter i din garderobe.  

Detaljerne i fokus
LOVE&DIVINE lægger stor vægt på at have fingeren på pulsen, og kræser om detaljerne ved hvert enkelt produkt. Brandet formår at levere deres blændende kollektioner hurtigt, så de afspejler tidens trends. Alle kollektionerne er limited edition, hvilket gør modetøjet fra LOVE&DIVINE særligt eftertragtet og populært. Med en klar holdning til kvalitet og design, leverer LOVE&DIVINE trendy modestyles til særligt fordelagtige priser. Kollektionerne emmer af luksus og elegance, og fremhæver den feminine side ved enhver kvinde på bedste vis. De smukke kollektioner formår at omfavne både den feminine, den klassiske og den rå stil, med de mange smukke detaljer. 

LOVE&DIVINE hos MESSAGE
Hos MESSAGE er vi stolte over at kunne tilbyde de smukke kollektioner fra LOVE&DIVINE, der afspejler tidens mest populære trends og tendenser. Brandets varige og storslåede designs kan med fordel anvendes både til fest og i hverdagen, hvor du kan kombinere tøjet fra LOVE&DIVINE præcist som du ønsker. Udvalget af modetøj fra LOVE&DIVINE hos MESSAGE bærer præg af de kendetegnende feminine og stilfulde detaljer, endda til overkommelige priser. Du finder et bredt udvalg af blandt andet toppe, kjoler og bluser fra LOVE&DIVINE hos MESSAGE.