Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
mbyM
mbyM er et dansk brand, der mixer rå femininitet med skandinavisk coolness i designs til den stilbevidste kvinde. Den skandinaviske inspiration går igen i brandets designs, hvor feminine snit, fantastiske pasformer, stilrene linjer og simple silhuetter går igen i mbyM kjoler, mbyM jeans, mbyM toppe og mbyM strik. Med fire årlige hovedkollektioner er mbyM i konstant fornyelse. Sæsonerne fortolkes gennem lette print, diskrete mønstre, klassiske og neutrale nuancer og farver samt feminine og sofistikerede silhuetter. mbyM prioriterer kvaliteter og materialer og går ikke på kompromis i udvælgelsen af de forskellige designs, der både er præget af diskrete waistbands, turtlenecks, skæringer som åbne rygge og dybe v-halse samt rå lynlås-detaljer.

mbyM: bæredygtige kollektioner
Siden 2003 har mbyM vokset sig til at være et anerkendt, dansk modebrand, der leverer designs af høj kvalitet. Brandet har, udover fire årlige hovedkollektioner, en GoGreen kollektion, der består af bæredygtige basisstyles, som er fremstillet med omtanke for miljøet. Basis bluser, toppe, kjoler og turtlenecks har vist sig at være musthaves i enhver basisgarderobe, hvorfor kollektionen løbende udvides med nye bestsellere. mbyMs kontinuerlige udvikling har i 2016 resulteret i en lancering af mbyM Nord. mbyM Nord er en kollektion indeholdende eksklusive designs i luksuriøse materialer og kvaliteter. De enkelte designs repræsenterer brandets identitet ved at udstråle skandinavisk lethed i feminine nuancer. 

mbyM brand
Brandet forhandles i 15 lande i Europa, hvor det har indtaget scenen i både fysiske butikker og hos store, internationale webshops. mbyM har en stærk vision om at være med fremme og tilbyde kunderne den bedste adgang til brandets egne designs. I 2015 åbnede brandet derfor egen webshop med forsendelse til både danske og internationale adresser.