Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

mbyM Kjoler

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

mbyM kjolen - et musthave i enhver garderobe
mbyM laver et bredt udvalg af kjoler til den stilbevidste kvinde. Festkjoler, sommerkjoler, lange kjoler, midi-kjoler, hvide kjoler, skjortekjoler, strikkjoler og korte kjoler er blot nogle af de styles, mbyM tilbyder. mbyM er kendt for at prioritere et bredt udvalg af materialer, så du kan finde alt fra jerseykjoler til lette og enkle kjoler. Særligt er mbyM kendt for de langærmede styles passende til både hverdag og fest. En mbyM kjole er et musthave i garderoben.
  
Hverdag eller fest?
Den anvendelige strikkjole eller skjortekjole fra mbyM er perfekt som hverdagskjole. Dertil laver mbyM blondekjoler, som er gengangere hos mange kvinder hver festsæson. Smid en lækker mbyM læderjakke over for at give dit outfit lidt kant. Er det til arbejde, kan den kendte mbyM blazer Tabita give hverdagskjolen et professionelt look.
  
En kjole til hver en anledning
Som sæsonerne skifter, gør de forskellige trends det også. mbyM følger tidens trends og har derfor altid kjoler, der passer til alle begivenheder – om det er som gæst til et bryllup, en blomstret kjole til sommerfesten eller vovede bodycons, har mbyM kjolen. Særligt er mbyM kendt for deres prints i flotte farver, mønstre og grafiske illustrationer, der altid er meget eftertragtede.

  
Kvalitet, komfort og design
mbyMs kollektioner indeholder et miks af pasformer: tætsiddende, nedringet, normal og oversize, ligesom materialerne og udtryk også varierer. mbyM har dog nogle styles, som er så populære, at de er gengangere. Her skal nævnes Rai kvaliteten, der er en tilbagevendende favorit. En blød og komfortabel kvalitet, der laves i forskellige designs – og som kan bruges både til hverdag og fest.

mbyM – stilfuld femininitet
mbyM beskriver deres signatur-stil som rå kvindelighed blandet med skandinavisk ”coolness”. Konceptet er baseret på stilfulde og kompromisløse designs. Om du leder efter et afslappet og råt outfit, eller den feminine, elegante kjole, så finder du det i mbyMs kollektioner.