Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

mbyM Overtøj

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Vær klædt fashionabelt på med en modejakke
MESSAGE tilbyder et bredt udvalg af overtøj til kvinder fra mbyM til de forskellige sæsoner og alle anledninger. Jakken er et fashionabelt item, der giver det første indtryk af din personlige stil, hvilket betyder, at dit valg af jakke sætter et statement og udtrykker, hvad du godt kan lide. Udvalget af jakker og frakker fra mbyM varierer sæson efter sæson, hvilket betyder, at du finder modejakker og trendy frakker både til vinterkulden og den kølige sommeraften. mbyM overtøjet spænder bredt fra den elegante, klassiske frakke til den cool denimjakke, så du finder nemt jakken, der falder i din smag. Jakkerne fra mbyM er både praktiske og anvendelige – især regnjakkerne fra mbyM kan i høj grad betegnes som både praktiske og anvendelige. Her finder du et bredt udvalg af regnjakker i forskellige modeller.

Den perfekte pasform 
Når du skal vælge overtøjet, der sidder perfekt, er det vigtigt at gå efter en jakke med god pasform, der fremhæver din figur på bedste vis. Udvalget af overtøj fra mbyM byder både på lange jakker og korte jakker, så du finder nemt jakken, der passer til din kropstype og højde. Frakker fra mbyM har fine detaljer som bindebånd i taljen og en længde lige over knæet, der gør frakken oplagt at bruge til kjoler og nederdele til de mere festlige anledninger. Udvalget af mbyM frakker byder både på varme vinterjakker, såsom uldfrakken til vinterkulden, og forårsjakken i smukke farver. Er du på udkig efter en jakke i en klassisk farve og med fine detaljer, så er jakkerne fra mbyM et oplagt valg, da udvalget af jakker både består af neutrale farver, såsom sort og grå, men også sæsonfarver. Den praktiske jakke som regnjakken er uundværlig i enhver modebevidst kvindes garderobe, da den både skal være anvendelig i regnvejr og samtidig trendy. mbyM regnjakker fås i flere modeller - en med et bindebånd i taljen, der fremhæver din kvindelige figur, og en uden. Begge modeller laves i mange smukke farver, der gør regnjakken fashionabel og giver dit outfit et moderne udtryk. 

   

Læderjakker fra mbyM er tidløse og har fine detaljer, som skaber et personligt udtryk og lædermaterialet er slidstærkt, hvilket gør, at læderjakken har mange leveår.

   
mbyM jakker til din personlige stil  
Jakkerne fra mbyM byder på forskellige modeller – hvad enten du er til den klassiske jakke som trenchcoats eller den smarte jakke som boucle jakken, så byder jakker fra mbyM på et bredt udvalg, hvor du helt sikkert finder jakken, der passer til din personlige stil. Den moderne faux fur jakke har vundet sig ind i modebilledet og er en uundværlig jakke, der nemt kan styles til fest og hverdag. Jakker i en frisk farve eller i et elegant print skaber både et personligt look til dit outfit, men giver samtidig de klassiske jakker et twist. Gå på opdagelse i udvalget af overtøj fra mbyM og lad dig inspirere af de forskellige modeller, pasformer og farver.