Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

mbyM Regnjakker

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

mbyM Regnjakker

Bring on the rain
Regn i Danmark er ikke et sjældent syn - men knap så kedeligt, når du har din tro følgesvend med: En fantastisk mbyM regnjakke, der er både sporty chic og feminin, perfekt til enhver fashionista. Du behøver ikke klage over regnvejret mere, for nu ved du, at selvom det skal være praktisk, kan det også være lækkert.

  
mbyM er et dansk brand, der mixer rå femininitet med skandinavisk coolness i designs til den stilbevidste kvinde. Den skandinaviske inspiration går igen i brandets designs, hvor feminine snit, fantastiske pasformer, stilrene linjer og simple silhuetter er i højsæde. Og dette er ikke en undtagelse, når det kommer til regnjakkerne fra mbyM. Udvalget af mbyM regnjakker til kvinder hos MESSAGE dækker over et bredt udvalg og farver, så der er noget til enhver smag. Du finder her regnjakker i feminine snit og med flatterende pasforme, så du kan se godt i alt slags vejr. 

   

Fabiola Festival – oversize regnjakke til kvinder
mbyM har to klassiske regnjakker i Festival-kvaliteten; Fabiola og Festa.

   
Fabiola har en løs og afslappet pasform, og er ikke kun praktisk, men også meget lækker at se på. Hun har et oversize, men stadig, perfekt fit. I hætten er der snører, så du kan stramme den tæt ind til hovedet og beskytte din perfekte frisure. Fabiola Festival har to store lommer på forsiden, der kan rumme alle de ting, du skal have med på farten – og samtidig holde dem tørre, selvfølgelig. I hvert ærme er en trykknap, så du kan gøre åbningen ved håndleddet mindre. Længden er perfekt til at beskytte dine lår og rumpe – meget vigtig pointe, ikke?
    
Fabiola Festival er en cool og moderne regnjakke, der sikrer dig et fashionabelt look. Fabiola Festival kan bruges året rundt - også selvom det ikke regner. Brug den over en basic t-shirt og et par demin shorts, og du er klar til enhver festival. Når det bliver koldere udenfor, kan du bruge den praktisk over en strik og et par jeans. Fabiola Festival har en masse cool – og praktiske, ej at forglemme – detaljer. Regnjakken har lufthuller og er vandafvisende, hvilket gør den behagelig at have på og yderst anvendelig til både festivaller og til en shoppingtur. Regnjakken er fremstillet i 50% polyester og 50% polyurethan, hvilket er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og udtryk. Plus, den kommer i en masse lækre farver.
   
Festa Festival – fitted regnjakke til kvinder
Er du dog mere til en mere fitted model, kan du med fordel vælge mbyM Festa Fabiola regnjakken. Med det aftagelige bindebånd i taljen, kan du skabe en smuk silhuet - selv når du skal være praktisk i regnvejret. Både hætte og ærmer kan reguleres med snører, så du er fuldt ud beskyttet. Jakken og lommer lukkes med trykknapper og længden er praktisk til knæet. 

   

Vandsøljetryk for begge modeller af mbyM regnjakker er 3000 mm.