Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

mbyM Strik

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Strik til alle behov
MESSAGE har et stort udvalg af smukke striktrøjer til kvinder fra mbyM. mbyM laver et bredt udvalg af bløde, lækre, kvalitetsstrik til alle sæsoner og alle typer kvinder. Strik fra mbyM er kendetegnet ved høj kvalitet til fair priser. Vi har på denne side samlet de varme og cosy striktrøjer til kvinder fra mbyM – du finder striktrøjer i uld, strik i alpaka og striktrøjer i bomuld. Udvalget af de forskellige bløde kvaliteter sikrer at du kan få en strik, der passer til alle anledninger og alle sæsoner. 

 

mbyM laver både strikcardigans, strik med rullekrave og klassiske v-halsede strik. Skab et mere afslappet og casual udtryk ved at vælge en mere oversize strik, du kan bruge til både bukser, over en kjole eller matchet med en nederdel – derved kan du forlænge brugen af striktrøjen. Ved at vælge en mere tætsiddende strik, kan du fremme alle dine former uden af gå på kompromis med de varmende evner. 

 

Vind over de kolde dage
Føles vinteren lidt for lang, kan du med fordel bruge en af de smukke mbyM strik. mbyM laver et stort udvalg af strik, der passer perfekt både i farver og materialevalg til de kolde vintermåneder. Udvalget af mbyM strik til kvinder indeholder hver aktuel sæson strik i basisfarver, der er perfekt til ethvert outfit. Dertil følger udvalget trendfarver og detaljer, såsom knapper med sten, ballonærmer eller skulderpuder. 

 

På en sommeraften, hvor vejret begynder at blive lidt køligere, kan du også finde dit match i stilfulde mbyM strik. Brug en chunky mbyM striktrøje over sommerkjolen, og forlæng sommernætterne for evigt. mbyM laver strik i forskellige tykkelser og kvaliteter, så du kan altid finde en varm strik – er du mere på jagt efter en lettere model, laver mbyM også et udvalg af tynde og lette strik, eksempelvis modellen Jettie. 

 

Et stort udvalg med forskellige looks 
De forskellige styles spænder fra strikkjoler, striktrøjer og cardigans til oversize turtlenecks og tætsiddende trøjer. Strik følger sæsonens trends, hvor mbyM prioriterer pasformer og udtryk, så du kan skabe den stil, du ønsker. Den oversize turtleneck er perfekt til et afslappet, men sofistikeret look, mens den tætsiddende variant kan skabe et klassisk look. Strikken er yderst anvendelig og kan styles til jeans for et casual, hverdagslook og til en nederdel eller de oversize suitpants for et enkelt, men klassisk look.
   
Ram rigtigt hver gang
I det store udvalg af striktrøjer fra mbyM finder du flatterende pasformer og unikke designs. mbyM laver klassiske og tidløse pasformer, hvor du får en strik, der aldrig går af mode. Nogle af de mere populære modeller fra mbyM, som Helanor og Elwira, laves altid i de mest moderigtige og trendy sæsonfarver, og du kan altid supplere din garderobe med en klassisk sort strik. Er du mere til et sjov og livligt design, finder du også stribede strik, strik i smukt hulmønster, og lange oversize strik, der kan bruges som kjoler. Hos mbyM finder du hurtigt din næste strik til garderoben.