Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

mbyM Toppe

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

mbyM toppe – altid on point
Om det er til hverdag eller fest, er mbyMs udvalg af toppe altid on point. En mbyM top kan redde selv den største tøjkrise. MESSAGE har et bredt udvalg af mbyM toppe – langærmede, uden ærmer, print, blonde eller basistoppe, der er noget for enhver smag.

  
Styles og materiale
mbyM design er altid tidssvarende og følger de nuværende trends. Om det er turtleneck, oversize eller off-shoulder, der hitter, har mbyM det. Toppene findes i mange forskellige varianter, om det er en praktisk top til arbejdet eller en fessstop til weekendens strabadser, finder du det i det brede mbyM udvalg. Toppe, som mbyM især er kendt for, er deres lækre basistoppe i GoGreen kvalitet. Her er toppe til alle slags look; tynde eller brede stropper, t-shirts, langærmede eller med turtleneck. 

  
Kvalitet, materialer og designs

Hos mbyM er ambitionen at designe og skabe tøj til den stilbevidste kvinde. Derfor inddrages mønstre, farver, nuancer og print, ligesom materialerne ofte er af mere eksklusiv karakter. Fra sandvaskede jersey-toppe til modal-toppe i blød kvalitet – ensfarvede eller stribede toppe. Særligt er den bløde Rai-kvalitet en favorit, som kontinuerligt kommer i nye farver og designs.

En essentiel del af garderoben
mbyM toppen er en essentiel del af både din sommer- og vintergarderobe. Til sommer kan en enkel basistop fra mbyM styles med et par printede shorts på de varme dage, eller mbyM festtoppen med en nederdel til grillfesterne. Til vinter, når kulden bider, kan du bruge selvsamme top som beskyttende lag under en chunky strik.

Hos MESSAGE fører vi et bredt udvalg af mbyM toppe til en hver anledning.