Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

MessyWeekend

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

MESSYWEEKEND er et brand med stor holdning til kultur og solbriller. Da brandet startede, indgik MESSYWEEKEND et samarbejde med NGO'en 4THEPLANET (tidligere PROARTSO) og grundlagde projektet "ORIGINES". Initiativet sikrede en bæredygtig metode for oprydningen af plastikaffald i Stillehavet.

  

I 2020 skiftede de over til de danske partnere Plastic Change og ReSea Project, hvilket betyder, at de nu har endnu bedre verifikation af opsamlingen af havplast. I dag sikrer deres donation oprydningen af havplast svarende til vægten af eksempelvis 5 plastikflasker eller 100 sugerør fra havet i Indonesien.

  
Helt fra starten, vidste MESSYWEEKEND, at de vil give noget tilbage til kloden. Derfor har de lavet 1 = 2 initiativet. For hvert par MESSYWEEKEND solbriller, der sælges, sikrer de at der bliver samlet 2 kg plastik affald fra verdenshavene.

Hos MESSAGE forhandles MESSYWEEKEND solbriller, der er til både mænd og kvinder. Solbrillerne er dansk design, der er produceret i kvalitetsmaterialer og med fuld UV 400 (UVA+UVB) beskyttelse.

Udvalget dækker over flere former og farver, så der er noget til enhver smag. Produkterne fremhæver skandinavisk minimalisme, der bygger på dedikation til design og kvalitet.