Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Minimum
I 1997 så Minimum dagens lys for første gang, da brandet blev grundlagt som en detailbutik i Aarhus. Minimum udviklede sig dog hurtigt og blev til et selvstændigt brand, der i 1999 kunne lancere den første herrekollektion. I 2007 ekspanderede modebrandet yderligere, og introducerede den første kollektion af modetøj til kvinder. Siden start har Minimum oplevet vækst og succes på både den nationale og internationale modescene, og teamet bag Minimum består i dag af mere end 70 dedikerede og kompetente medarbejdere. Alle medarbejderne arbejder målrettet med en finger på pulsen, for at udvikle og kreere tidssvarende kollektioner med et bredt udvalg af modetøj til kvinder.

   

I dag er Minimum et etableret og lækkert brand, der er tilgængeligt i flere europæiske lande og i Canada.  Visionen har fra start af været at skabe progressive og moderne kollektioner, der afspejler de hotteste trends og tendenser sæson efter sæson. Kollektionerne bærer tydeligt præg af de skandinaviske rødder, der er en fast del af brandet, hvilket tilfører en sofistikeret kølighed til de trendy fashionstyles. 

Kvalitet og design
Kollektionerne fra Minimum er særligt karakteriseret ved styles, der er fremstillet af lækre materialer. Kvaliteten prioriteres altid højt, og er et punkt der aldrig gås på kompromis med. Ved kollektionerne fra Minimum kan det tydeligt ses, at både kvalitet og design går hånd i hånd. Netop den lækre kvalitet betyder, at Minimums årlige kollektioner bærer præg af lækre snit og fantastiske pasformer, der fremhæver det bedste ved enhver kvinde. Modetøjet er ofte dekoreret med smagfulde detaljer, i form af fine udskæringer og feminine snit, der på bedste vis komplementerer Minimums evne til at kreere unikke designs. Brandets kærlighed for den skandinaviske minimalisme kommer til udtryk gennem sæsonpræget modetøj, smukke nuancer og lækre farvekombinationer, samt metervarer af høj kvalitet med et feminint og lækkert touch. 

Anvendelighed og komfort
Ambitionen har helt fra start været at skabe flotte styles med trendy detaljer, der er med til at skabe et gennemført og lækkert look i alt hvad Minimum foretager sig. Netop dette kommer til udtryk i smukke kjoler med feminine print, toppe med grafiske mønstre, strik med turtlenecks, klassiske bukser, nederdele og læderjakker. Stilen i Minimums kollektioner er international, men med et skandinavisk touch. Minimums designteam kræser ekstra meget for hver del af designprocessen, og fremstiller iøjnefaldende styles der kan bruges både til hverdag og fest. Hvad end der er tale om et lækkert hverdagslook eller et feminint festlook, kan de smukke styles fra Minimum med fordel anvendes. 
 

Minimum hos MESSAGE

Hos MESSAGE sørger vi altid for at have det rigtige udvalg af Minimum styles, der både følger sæsonen og trends. Du kan derfor finde lækkert strik, trendy nederdele, fantastiske kjoler, feminine bluser og toppe, og overtøj fra Minimum, der passer til enhver stil.