Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Dansk modebrand med kant
Det, der startede som en mindre virksomhed i 1997 har i dag vokset sig til en stor succes. Minimum blev etableret i Aarhus, og leverer stilsikkert og moderne tøj til kvinder. Designprofilen er sikker, trendy og skandinavisk, hvilket kan forklare den internationale succes Minimum har fået. Det danske modebrand designer komplette kollektioner med toppe, bukser, jakker, frakker og kjoler til kvinder. Materialerne er behagelige at have på, og Minimum formår at kombinere klassiske designs med modige fashion-items, og derfor rammer Minimum bredt. Fælles for alle Minimums kollektioner er den unikke designsignatur, der henter inspiration fra klassiske skandinaviske stilarter, hvilket komplementeres af iøjnefaldende design-items. 
   
Den iøjnefaldende kjole
Minimum har proportioneret sig som en anerkendt designvirksomhed, der ikke tøver med at eksperimentere med både detaljer, prints og farver. Et udpluk af Minimum kjolerne omfavner i særlig grad det farverige univers, hvor iøjnefaldende farver skaber fokus på hvert enkelt kjole. Kjoler med farve er oplagte, hvis der ønskes lidt kulør på hverdagslooket eller til festlige begivenheder. Designteamet bag Minimums kollektioner eksperimenterer også med smukke prints. Minimum kjoler med print varierer i udtryk, hvor nogle kjoler er ultra feminine, nogle kjoler får et råt look og andre kjoler er klassiske og anvendelige til det meste. Dette betyder, at stort set alle kan finde en Minimum kjole, der passer til præcist den begivenhed, man skal til.
   
Den klassiske & feminine
Kjolerne fra Minimum er også kendt for at emme af femininitet og elegance, grundet klassiske og tidløse silhuetter og farvevalg. Brandet formår at fastholde en vis standard for det klassiske og moderne, og udvalget af Minimum kjoler spænder altså bredt. Den klassiske kjole er tidløs, og er et absolut must-have i enhver kvindes garderobe, da denne kjole kan redde enhver tøjkrise. Netop ved de klassiske, feminine kjoler formår Minimum at videreføre de skandinaviske stilrene rødder, og netop det skandinaviske touch er eftertragtet verden over. Minimum kjoler kan let kombineres med alle slags sko, jakker og accessories, og der kan hurtigt tilføres et personligt præg på outfittet. Hvad end det er til hverdag eller fest, er en feminin klassisk kjole altid en god ide. 
   
Kjolen som omdrejningspunkt 
Kjolen har altid været i fokus verden over, fordi kjolen er det mest feminine stykke tøj en kvinde kan bære. Alle modehuse designer kjoler i forskellige farver, prints og silhuetter, og kjolen er et af de stykker tøj, der omfavner den kvindelige figur mest. Med tiden har kjolen fået en ny betydning i modebranchen, og kjolen er ikke længere blot forbeholdt festlige begivenheder. Kjoler til kvinder fås i dag i mange variationer i form af lange kjoler, korte kjoler, stramme kjoler og løse kjoler, og kjolen bliver brugt både til hverdag og fest. Samtidig kan kjolen let styles op med de rette accessories og sko, og den kan styles ned, hvis den skal bruges til hverdag. Kjoler har derfor altid været populære, og de mange forskellige varianter er med til at sikre, at kjolen fortsat vil have en vigtig betydning i mange år endnu.