Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Klassisk chic eller afslappet athleisure? 
Som en reaktion på modebranchens tendenser, er udvalget af nederdele fra Minimum bredt, og hver enkelt nederdel afspejler en trend eller en tendens. Udvalget af nederdele fra Minimum varierer meget fra sæson til sæson og varierer tit mellem korte nederdele, A-line nederdele, plisserede nederdele, printede nederdele, lange nederdele, stramme nederdele og løse nederdele. Med andre ord er det muligt at finde nederdele, der kan bruges både til hverdag og fest. Ønskes et klassisk chic look, kan en stram nederdel fra Minimum styles med en feminin bluse. For et afslappet athleisure look, er den løse A-line nederdel oplagt sammen med en statement T-shirt. Nederdelen kan både give et råt look, et feminint look og et afslappet look, kun fantasien sætter grænser.
  
Klassisk, feminin & anvendelig
Nederdelen er blevet et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe, og det er et af de mest kvindelige modestyles, der findes. Nederdelen udspringer fra kjolen, og er ofte mere chic og mindre højtidelig end en kjole, hvilket er med til at forklare nederdelens popularitet i modebranchen. Nederdelen fås i et utal af variationer i form af mini-skirtet, en maxi nederdel eller en lang nederdel, og faconen varierer også meget i alt fra A-line nederdele til både løse og stramme nederdele. Nederdele fås i mange forskellige kvaliteter og materiale, som denim, bomuld, silke og mange flere. Med det store udvalg af nederdele, er der med garanti en nederdel efter enhver smag. Da nederdelen ofte dækker fra taljen og ned, er der stor mulighed for at style en nederdel i forskellige retninger, alt efter hvilket tøj der sættes til. 
  
Feminint, skandinavisk og trendy
Minimum blev grundlagt i 1997 som en detailbutik i Aarhus, men blev hurtigt et selvstændigt modebrand, der i 1999 lancerede den første herre-kollektion. Minimum erfarede, at efterspørgslen var stor, og i 2007 udvidede Minimum brandet og lancerede den første kollektion af modetøj til kvinder. Designteamet bag Minimum arbejder målrettet med at udvælge de rigtige pasformer, materialer og designs til hver kollektion, og der gås ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design. Kollektionerne fra Minimum forhandles globalt, og indeholder styles som toppe, striktrøjer, kjoler, bukser, jakker og nederdele i forskellige længder. 
   
Æstetik og en stærk designfilosofi
Særligt kendetegnende for Minimum er, at der arbejdes ud fra en filosofi om at skabe eklektiske, skandinaviske fashion-produkter af høj kvalitet til overkommelige priser. Minimums kollektioner indebærer alt fra anvendelige klassikere til basisgarderoben og iøjnefaldende, unikke fashion styles der er oplagte til festlige begivenheder. På den måde rammer modetøjet fra Minimum bredt, og der er ofte noget til enhver smag.