Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Neo Noir

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Neo Noir – kvalitet og design
Neo Noir producerer moderne produkter af høj kvalitet i klassiske farver, som kan styles til ethvert outfit. Brandet ønsker at skabe bevidsthed om den høje fokus på kvalitet. Neo Noir styles er et mix af flot hverdagstøj og eksklusivt festlook. De klassiske snit og farver gør, at tøjet kan mixes på flere måder, og du kan derfor skabe mange varierede looks.
 
Neo Noir har evnen til hurtigt at kunne omstille sig og levere High Fashion i de rigtige farver, stof og kvalitet på de rigtige tidspunkter. Neo Noir arbejder ikke med faste kollektioner som de fleste brands, men leverer her-og-nu. De studerer moden og fremstiller de styles og farver, som kunderne efterspørger. Derfor er Neo Noir altid med på den sidste nye trend.
   
Kvalitet til overkommelige priser
Neo Noir er især dygtige på feminine overdele, blondebluser, kjoler og korte blazere. Her har de et skarpt øje for hvilken mode og stil, der er fremme i billedet. Neo Noir er et dansk brand, der har høj fokus på kvalitet til overkommelige priser. De formår at skabe et design, der lever op til den højeste standard, når du vil skabe det perfekte look. Det er mode for kvinder med en kræsen smag, og som værdsætter kvalitet til gode priser.
 
Neo Noir forhandler
Neo Noir føres på MESSAGE.dk og i vores butikker. Du kan returnere eller ombytte til andre varer i MESSAGE butikkerne, med kvittering.
  
MESSAGE fører et udvalg af Neo Noir styles, der følger tiden og trenden. Udvalget er alsidigt og feminint, og skifter hurtigt – som Neo Noir. Udvalget består typisk af jakker, blondetoppe, basic trøjer, nederdele, kjoler og blazere.
   

Neo Noir nederdele
Vi fører et bredt sortiment af Neo Noir nederdele. Sortimentet tæller mange forskellige styles og længder. Du finder korte, mellemlange og lange nederdele i et hav af forskellige styles. Uanset om du foretrækker ensfarvet nederdele eller nederdele med mønstre som f.eks. striber, prikker eller print så har vi en Neo Noir nederdel til dig. Nederdele er typisk lavet i polyester og eventuelt tilsat en smule elastan. Sortimentet indeholder både almindelige nederdele og slå-om-nederdele. Er du i tvivl om størrelsen finder du altid den aktuelle størrelsesguide direkte inde på produktsiden for den enkelte nederdel. Sortimentet af Neo Noir nederdele omfatter nederdele fra størrelse XXS til XXL. 

Neo Noir kjoler
Sortimentet af Neo Noir kjoler er bredt og dækker de fleste behov. Så uanset om du leder efter en festkjole, en hverdagskjole eller en kjole der egner sig til at have på på arbejde, så er du dækket ind. Vores Neo Noir Kjoler findes i alle gængse længder; kort, mellemlang og lange kjoler. Du finder både ensfarvet kjoler og kjoler med print i sortimentet. Skal du have hjælp til en sammensætte det perfekte look er du altid velkommen til at kontakte os. Yderligere kan du finde hjælp til valg af den helt rette størrelse til dig direkte inde på den enkelte kjole hvor du finder den gældende størrelsesguide. Vores Neo Noir kjoler fås i størrelser fra XXS til XXL. 

Neo Noir bukser
Vores sortiment af Neo Noir bukser indeholder et snævert men velvalgt sortiment med fokus på kvalitet og stilrent design. Bukserne findes i et ensfarvet look som gør det let at kombinere med din nuværende garderobe. Vores Neo Noir bukser kommer i størrelser fra XXS til XXL. Er du i tvivl om størrelsen kan du finde den aktuelle størrelsesguide til Neo Noir bukser direkte inde på det enkelte par bukser. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til det enkelte produkt. 

Neo Noir buksedragter
Vores sortiment af Neo Noir buksedragter indeholder et nøje udvalg udsnit af de populære buksedragter fra Neo Noir. Buksedragterne er ofte holdt i et sort og stilrent design eventuelt tilsat blonder. Vores Neo Noir buksedragter finder du i størrelser fra XS til XL. 

Neo Noir toppe
Vi fører også et udvalg af Neo Noir toppe der passer til de fleste anledninger hvad end du skal til fest, i skole eller på arbejde. Toppene kommer enten ensfarvet eller med print. Du finder toppe fra Neo Noir i størrelser fra XXS til XXL.