Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Neo Noir Jakker

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Neo Noir jakker
Neo Noir føres online hos MESSAGE.dk. Udvalget består af toppe, buksedragter, t-shirts, bluser, kjoler og jakker. Især er Neo Noir jakker populære – og udvalget afspejler sæsonen og dens trends. Faux fur pelsjakker fra Neo Noir er populære styles, som kan bruges både til hverdag og til fest.

Pelsjakker – overtøj, der aldrig går af mode
Hos MESSAGE har vi erfaret, at pelsjakker er en genganger i modebilledet. Pelsjakken er med tiden blevet et must-have i enhver modebevidst kvindes garderobe. Med den rigtige pelsjakke kan du pifte ethvert outfit op, hvad end du bruger pelsen til hverdag eller til fest. Ofte forbindes pelsjakken med et eksklusivt og festligt look, men i dag er pelsjakken lige så populær til hverdagsbrug. I mange år har pelsjakken været en tidløs klassiker, hvor særligt de sorte, brune og grålige farver har vist sig at være meget populære. Dette skyldes, at netop disse farver aldrig går af mode og kan bruges til alt. Hos MESSAGE kan du finde pelsjakker af faux fur, der er imiteret pels, og derfor ikke er ægte. Vores faux fur jakker fås i tidløse farver, så du kan finde en pelsjakke der passer til lige netop dit outfit. Samtidig har vi en holdning til kvaliteten, der sikrer dig en faux fur jakke som holder i lang tid, selvom jakkerne er fremstillet i kunstig pels. 

Faux fur jakken passer til ethvert formål
En faux fur jakke kan bruges til både hverdag og fest, alt efter hvad du styler pelsen sammen med. Meget få beklædningsgenstande udstråler samme eksklusivitet som en jakke i pompøs pels. Til hverdag kan du med fordel pifte dit outfit op, og style din faux fur jakke med et par skinny jeans, en lækker basic tee og et par smarte støvler. Du vil med garanti se helt fantastisk ud, og skabe blikfang når du går på gaden. Skal du i byen en aften og have cocktails, kan du style pelsjakken med en feminin nederdel, en top og et par høje hæle. For dig der skal til bryllup eller en anden festlig begivenhed, er det helt oplagt at vælge en faux fur jakke som overtøj til dit outfit. Du vil se både elegant og sofistikeret ud. En faux fur jakke kan altså bruges til alt, og kun fantasien sætter grænser. 

Trendy og cool pelsjakker 
For os er det vigtigt at følge med i hvad der rører sig i modebilledet, så vi kan tilbyde dig som kunde de varer, der hitter. Vi ved, hvor vigtig en jakke er, og er klar over at den rette jakke kan pifte ethvert look op. Hos MESSAGE har vi faux fur jakker fra Neo Noir, der er et dansk modebrand som er kendt for at levere fantastiske og moderigtige styles gang på gang. Jakkerne fås i klassiske farver, der gør dem meget anvendelige og som du kan bruge til stort set alle andre farver. Fælles for de pelsjakker du kan købe ved MESSAGE er, at det er funktionelle jakker med attitude. Faux fur jakken skaber hurtigt et lækkert og elegant look, men kan også få dit outfit til at se råt og trendy ud. Neo Noir er hurtige til at spotte hvilke trends og tendenser, der præger modebranchen, og med en pelsjakke fra Neo Noir er du garanteret en faux fur jakke, der hurtigt bliver en favorit i din garderobe.