Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Neo Noir Kjoler

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Dansk elegance og femininitet
Det danske modebrand Neo Noir, arbejder passioneret med fingeren på pulsen for hele tiden at kunne levere styles indenfor tidens trend og modebillede. Neo Noir designs tager udgangspunkt i tiden mest populære trends kombineret med en ambition om at udvikle tøj med god pasform samt anvendelighed. Designteamet hos Neo Noir kræser for hver eneste lille detalje og vælger nøje materialer efter god kvalitet, hvilket tydeligt afspejles i brandets kollektioner. Neo Noir styles udstråler i høj grad femininitet, og finder stor inspiration i det skandinaviske, hvilket kommer til udtryk gennem de klassiske designs samt skarpe linjer, der kendetegner Neo Noir. Blødt kvalitetsmateriale, sofistikerede blonder, feminine farver og prints der alene og i sammenhæng komplementerer hinanden i Neo Noir kollektionerne, hvilket gør at de forskellige designs nemt kan styles til forskellige arrangementer både til hverdag og til fest. 

Kjoler fra Neo Noir
Om du skal til fest, eller blot mangler en kjole til hverdag, så er der rig mulighed for at blive inspireret af det sortiment af kjoler der findes i Neo Noir kollektionerne. Med klassiske styles, trendy prints og farvefulde designs, er det muligt at finde en Neo Noir kjole til enhver lejlighed! Neo Noir har et bredt sortiment af forskellige styles af kjoler indenfor tidens trend, her findes alt fra blondekjoler, sommerkjoler, maxikjoler, korte kjoler, lange kjoler, kjoler med bindebånd til slå-om-kjoler – afhængigt af hvad der er fremme i modebilledet nu og her! De forskellige kjoler kan tones op eller ned alt efter hvordan man styler outfittet.

Det feminine look
Kjoleudvalget hos Neo Noir kan variere meget i style og udtryk gennem sæsonernes trends, dog kan udvalget af kjoler hos Neo Noir altid kendetegnes ved designets feminine touch og detaljer. Det feminine kommer til udtryk gennem klassiske styles med blonder samt sofistikerede detaljer som emmer af elegance. Ønsker man at anvende en Neo Noir kjole til fest kan denne med fordel styles med et par stiletter samt feminine smykker, ønsker man til gengæld at tone stylen lidt ned til et hverdags look, kan man hoppe i et par sneaks, sætte håret op i en hestehale med en scrunchie elastik og fuldende looket med en denim jakke. Mulighederne er mange, for mere inspiration kan du besøge MESSAGE inspirationsside.      
    
Det klassiske look
Neo Noir er gode til at forene det feminine med det klassiske, hvorfor Neo Noir også har et udvalg af flere forskellige kjoler, som har perfekt pasform samt et elegant look. De mere klassiske styles af kjoler fra Neo Noir fremstår mere simple i designet, med farver fra den mere neutrale farvepalette, eksempelvis rosa kjoler, og kan med fordel anvendes til hverdag, eller piftes op med nogle elegante smykker og anvendes til mere formelle arrangementer.