Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Neo Noir Toppe

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Neo Noir Toppe
Om det er til hverdag eller fest, til dag eller aften, til forårs- eller efterårsgarderoben, så er toppen uundværlig. En top er alsidig og kan anvendes til næsten ethvert outfit, og findes i alverdens afskygninger, også hos Neo Noir. Neo Noir har et bredt sortiment af toppe, så du kan finde præcis den, der passer til din egen personlige stil og den pågældende anledning – se Neo Noirs udvælg igennem og find den perfekte festtop eller hverdagstop! 

Neo Noir er et dansk brand, som producerer moderne styles af høj kvalitet og i klassiske farver og snit, som kan styles til ethvert outfit. Neo Noir vil gerne skabe bevidsthed omkring deres høje fokus på kvalitet, og deres evne til hurtigt at omstille sig og levere High Fashion – Neo Noir arbejder nemlig ikke med faste kollektioner som andre brands, men leverer her-og-nu. Neo Noir studerer mode, og fremstiller præcis de styles og farver, som kunden efterspørger. Neo Noir er altid med på de sidste nye trends.

 

Mix & Match af farver og pasforme
Neo Noir har et bredt sortiment af toppe, som varierer i farve, print, model og pasform. En top med et eksklusivt look i form af blonder og fine udskæringer i ryggen er perfekt til en aften ude eller til en festlig anledning, hvor en feminin top med korte ærmer i print kan anvendes til hverdag og andre anledninger. Alt efter om du er til en tætsiddende eller løs oversize pasform, så kan du mixe og matche som du vil blandt Neo Noirs sortiment. En sofistikeret top med turtleneck eller 3/4 ærmer går godt med et par klassiske suitpants, hvis du ønsker et elegant look. Ønsker du et mere casual look kan en Neo Noir top i fint print matches med et par jeans. For at skabe dit helt eget udtryk, så kan du gå efter en dristig farve eller et cool, grafisk print. 

 

Neo Noir – Feminint touch
Neo Noir styles har alle et meget elegant og feminint look, og elsker du fint prints, blonder og små søde detaljer, så bliver Neo Noir helt sikkert dit nye fortrukne brand. Neo Noir har et stort sortiment af fine toppe i løs pasform med bindebånd i halsen, disse fine toppe findes i mange smukke farver og trendy prints, som camou og leo. Neo Noir har også almindelige toppe med tynde stropper og fine blomsterprints, eller toppe med brede stroppe og blonder på skulderne, begge styles kan bruges både til hverdag og fest, alt efter hvad du kombinerer toppene med. 

 

Neo Noir – Exclusive hos MESSAGE
Hos MESSAGE.dk og i et udvalg af vores butikker føres Neo Noir eksklusivt – det kan dog stadig returneres eller byttes til en anden varer i MESSAGE butikkerne landet over, med kvittering. 
Hos MESSAGE webshop MESSAGE.dk finder du et udvalg af Neo Noir styles, der følger tidens trends. Ligesom Neo Noir, så udskiftes udvalget hurtigt. Det typiske udvalg af styles fra Neo Noir hos MESSAGE er feminine jakker, blondetoppe, nederdele, blazere, kjoler og basic trøjer.