Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Trendy, råt og tidløst
Núnoo er et dansk accessories brand, der på meget kort tid har proportioneret sig som en anerkendt aktør i modebranchen. Núnoo har specialiseret sig indenfor fremstilling af særligt tasker til den modebevidste kvinde, og en Núnoo taske er grundet kvaliteten en tidløs investering. Núnoo taskerne er trendy og har et råt og lækkert look, og der gås aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller design. En Núnoo taske er til kvinder i alle aldre, der interesserer sig for mode og som sætter pris på en taske, der både ser godt ud og er praktisk. Hos MESSAGE finder du et bredt udvalg af tasker fra Núnoo.

   
Praktisk & rummelig
Karakteristisk for taskerne fra Núnoo er, at de alle er meget rummelige. Alle taskerne har flere rum, og jo større tasken fra Núnoo er, jo flere og større rum er der til rådighed. Dette betyder, at der kan findes en Núnoo taske til byen, en Núnoo taske til skolen eller blot en Núnoo taske til hverdagen. Derudover er taskerne praktiske, grundet de gode materialer. Særligt Núnoo taskerne i vasket skind er modstandsdygtige og slidstærke, og læderet vil med tiden få et endnu mere råt og lækkert look, da det patineres. 


Den lille
Núnoo arbejder målrettet med en finger på pulsen i forhold til, hvad der trender i modebranchen. Særligt nye farver og detaljer afspejler tidens trends, hvor klassiske designs vil være gennemgående. Núnoo Helena tasken er oplagt som gå-i-byen taske, da der er plads til de mest nødvendige ting som nøgle, kort og en læbestift. Skal der være plads til lidt mere, er Núnoo Stine tasken oplagt. Stine tasken har 4 rum med lynlås, men er stadig en lille trendy taske, der kan bruges i byen eller til de mest nødvendige ting i hverdagen. Stine tasken fås i både vasket skind og ruskind, og fås ydermere i et hav af forskellige farver. 

 

Den mellem-størrelse
Núnoo Alimakka tasken er oplagt, hvis der skal lidt flere ting med, da rummene er en del større end ved Stine tasken fra Núnoo. Alimakka tasken har to remme, en lang justerbar rem og en kort rem dekoreret med nitter. Mia tasken fra Núnoo går yderligere op i skala i forhold til størrelse, og minder meget om Alimakka. Dog adskiller størrelsen Alimakka tasken og Mia tasken fra hinanden, men begge fås i både vasket skind og ruskind. Mille tasken fra Núnoo kan rumme en 13” bærbar computer, og er derfor oplagt at bruge som skoletaske. Med denne taske fra Núnoo er det altså muligt at have lidt forskelligt med sig. 

    

Den store
Til weekendturen er Camilla rejsetasken fra Núnoo oplagt, grundet rummeligheden og størrelsen. Núnoo Camilla rejsetasken er fremstillet i vasket skind, og den gode kvalitet sikrer, at den holder i lang tid. Ønskes en anden type lædertaske, er Núnoo Celine backpack en oplagt mulighed. Designet afviger en smule fra de øvrige Núnoo tasker, men har alligevel stadig tydelige associationer til brandets røde tråd.