Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Pavement

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Pavement sko
Pavement er et dansk brand med stort fokus på det skandinaviske look præget af sofistikeret håndværk og rå attitude. Brandet er kendetegnet ved at fremstille håndlavede kvalitetssko i de bedste skindmaterialer, hvor inspirationen hentes fra verdens metropoler. Pavement er et brand, der har fundet sin plads på den danske modescene ved at designe stilrene og klassiske sko til kvinder. 
  
Pavement sko og Pavement støvler er stærkt repræsenteret hos MESSAGE bl.a. på grund af brandets formåen med at skabe moderigtige sko og støvler, hvor der ikke bliver gået på kompromis med komfort og pasform. Pasform prioriteres ved at tilpasse design og kvalitet, således komfort og udseende går hånd i hånd. Materialevalg og et nøje udviklet design har gang på gang været en garanti for et par lækre sko eller støvler. Pavements sko og støvler er sæsonaktuelle, og udvalget varierer bredt fra kollektion til kollektion. 
  
Pavement sko og støvler til enhver smag
Det populære brand producerer en bred række af forskellige skotyper. Ballerinaer, sandaler, støvler, pumps, sko og gummistøvler er blot nogle af de varianter, du vil finde, hvor materialerne varierer i alt fra lak og stof til ruskind og læder. Det er essentielt for brandet, at der findes noget for enhver, så du kan matche dine sko eller støvler til din stil og personlighed. De lækre Pavement støvletter i ruskind er perfekte til et sofistikeret outfit til en aften ude, laksko ideelle til hverdagsanledninger, mens gummistøvlerne er festival-perfekte. Pavement lancerer nye produkter flere gange årligt, og MESSAGE vil altid være med fremme og tilbyde det bedste udvalg af disse. Det betaler sig derfor at holde et vågent øje med Pavements lækre sko og støvler. 
  
Hos MESSAGE har vi et bredt udvalg af Pavement sko og støvler til kvinder, så du kan finde dit næste par yndlings sko.