Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Project Unknown

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Project Unknown
Project Unknown er et dansk brand, hvis ambition er at have fingeren på pulsen og konstant holde sig orienteret i modebilledet. Til trods for at brandet er forholdsvis nyt, har dette ikke spændt ben for brandets udvikling og popularitet blandt kunderne. 

Sæsonbetonede designs
Project Unknown formår at skabe unikke og sæsonbetonede styles. Uden en fast kollektionsstrøm, rammer Project Unknown altid sæsonens trends og så endda til overkommelige priser. At Project Unknown er et nyt brand, betyder samtidig, at det ikke har lange designtraditioner. Netop dette faktum er brandets styrke, da brandet dermed kan dedikere sig til at skabe og fremstille design, der rammer det aktuelle modebillede. Brandet er til dig, der ønsker designs fyldt med farver, mønstre og detaljer. Brandets ambition er at skabe sæsonaktuelle styles, der følger den nyeste trends, til budgetvenlige priser.

Til den modebevidste pige
Project Unknown er med helt fremme, hvad angår feminine skjorter med print, lækre strik med turtlenecks og cool bomberjakker i skønne kvaliteter. Med Project Unknown får du en unik mulighed for at udvælge de styles, der matcher din personlighed og som på bedste vis kan mixes og matches med resten af din garderobe. 

Designteamet bag
Designteamet bag Project Unknown er ungt og nyskabende, hvilket i høj grad skinner i gennem i brandets designs. Der leges med detaljerne, ligesom der afprøves nye modeller og pasformer. Med Project Unknown er du dermed sikret moderigtigt design, der følger trenden og som samtidig kan erhverves til overkommelige priser.