Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Project Unknown Kjoler

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.

Project Unknown kjoler


Kjoler inspireret af nutidens trends

Kjolerne fra Project Unknown er inspireret af dig og alle de andre modeinteresserede i Danmark. Bag de forskellige designs står et ungt team, der i høj grad bruger de sociale medier, bloggere og den rå street style som inpirationskilder til at udvikle deres nyeste kollektioner. 

Projektet bygger på alle strømninger, der opstår, når vi alle poserer og deler hinandens styles på nettet. På denne måde passer deres navn godt til dem - det er et ukendt projekt - fordi ingen ved hvad vej, moden vil vende om bare nogle få måneder. Deres trends er sociale og udvikler sig løbende, i takt med hvad folk tager på. 

 

Instagram-venlige kjoler
Kjolerne afspejler designerens intentioner og passer bedst både foran kameraet, men også i andre sociale sammenhænge som fester, byture eller en tur udenfor. Her passer en tætsiddende kjole eller de korte kjoler godt til den mere smalle figur, mens den særlige sweat kjole er en street style orienteret og afslappet kjole til de mere uformelle begivenheder.

Skal du vælge en mellemting af de løse og stramme kjoler, kan du finde en slå om kjole, som vil være mulig at stramme op på midten, så præcist din figur vil kunne passe til kjolen. Dertil kan du finde mønstrede kjoler i både midi og maxi længde, så du føler dig tilpas selv på varme dage eller tag dertil et par strømpebukser på, hvis vejret er blevet lidt køligere. Ligesom med den generelle street style gælder det om at tilpasse din stil i forhold til, hvad du føler dig godt tilpas i. Det kan du med Project Unknowns mange styles.  

 

Leg med pasforme og kropssprog
Project Unknown spiller op til at skabe dit eget projekt. Brug din kjole i dit eget, for andre ukendte, projekt og skab din egen unikke stil. Legen er essentiel for, at du fortsat kan finde nye stilarter og sammenspil mellem tøjet i din garderobe. Især de gode kontraster mellem mønstre, prints og stribede kjoler samt de rene monotone farver er en klar vinder, når du skal sammensætte tøjet i hverdagen eller til fest.

Med kjoler fra Project Unknown bliver det aldrig kedeligt at skulle klæde sig på, skifte tøj og tage nye kjoler på. De er en del af det fortsatte projekt, som går ud på, at du skal finde din identitet i verden af sociale medier, bloggere og tusindvis af stilarter og opblomstrende trends.  

 

Find din næste Project Unknown kjole hos MESSAGE
Vi har Project Unknowns kjoler her på vores hjemmeside. Derudover kan du besøge din lokale Message-butik. I din lokale butik kan du se eller prøve de forskellige kjoler fra Project Unknown. Derudover kan du følge med på Project Unknowns Instagram profil og få din Project Unknown kjole ind på deres profil. 

Message hjælper dig gerne med at finde din næste kjole og guider dig til alle de nyeste trends på markedet. Vi har altid fingeren på pulsen og en dedikeret passion for modemærker til kvinder. Udover Project Unknown sælger vi kjoler i blandt andet mbyM, A-view Mads Nørgaard, Second Female, Global Funk samt mange flere.