Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Project Unknown Sweatsæt

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Tidssvarende fashion styles
Project Unknown er et dansk modebrand, der arbejder dedikeret med en finger på pulsen, for at skabe tidssvarende modetøj til den kvindelige forbruger. Designteamet bag er hurtige til at reagere på tidens trends og tendenser, og derfor er modetøjet fra Project Unknown meget trendy og moderne. Udvalget af t-shirts fra Project Unknown spænder bredt, med alt fra klassiske t-shirts, transparente t-shirts til t-shirts med feminine prints eller flæsedetaljer. Fællesnævneren for alle t-shirts fra Project Unknown er, at de lever op til de trends, der dominerer modebranchen.
    
Glitter, flæser og feminine prints
Med flere års erfaring formår Project Unknown gang på gang at levere trendy og tidssvarende modetøj, hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne. Hos MESSAGE finder du klassiske, ensfarvede t-shirts fra Project Unknown, hvor både farvevalg og materiale er tidløst og lækkert. Disse T-shirts kan bruges til det klassiske look under en blazer eller under en striktrøje. I kontrast til de klassiske t-shirts, byder udvalget fra Project Unknown også på t-shirts med feminine flæsedetaljer, iøjnefaldende farver eller prints, der kan bruges både til hverdag og fest. De transparente t-shirts med glimmer tilfører lidt ekstra til hverdagslooket eller fuldender festlooket, uanset farve, og netop de transparente t-shirts kan bruges enten med en basistop under eller en feminin blonde bodystocking under for et mere festligt og feminint look. 
  
Modetøj til skarpe priser
Med Project Unknown er det ingen sag at følge den nyeste mode. Tøjet afspejler tidens trends og tendenser på fornemmeste vis, og særligt karakteristisk for Project Unknown er de fordelagtige priser. Modetøjet kan med sine klassiske snit og lækre materialer ydermere styles på et utal af måder, og det er derfor muligt at sætte sit helt personlige præg på ens look med en t-shirt fra Project Unknown. Dette gør samtidig modetøjet meget anvendeligt, og hos MESSAGE har vi et bredt udvalg af trendy t-shirts fra Project Unknown til særligt fordelagtige priser.
  
T-shirten har fået ny betydning
Gennem de senere år har den klassiske t-shirt fået en helt ny og afgørende betydning i modebilledet. Statement t-shirts med print på brystet stormer frem, og t-shirten styles i dag på et utal af måder hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt. Den klassiske t-shirt bruges både til hverdag og fest, hvor styling er altafgørende for, hvilket look man ender med. Det betyder, at samme t-shirt kan få vidt forskellige looks, alt efter hvad de styles med. Udvalget af t-shirts fra Project Unknown kan bruges både til hverdag og fest, og kan styles på mange forskellige måder.