Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.
Richmond & Finch
Det svenske mærke, Richmond & Finch, har formået at proportionere sig som en anerkendt producent af covers til smartphones. De fire grundlæggere tog deres første skridt i Stockholm i 2014, og siden da er det gået stærkt. Tanken og inspirationen bag Richmond & Finch har fra start været at skabe et brand, hvis designs og navn reflekterer tidens designfilosofi. Grundlæggerne bag det skandinaviske Richmond & Finch har skabt et unikt varemærke, der skiller sig ud fra mængden, med den genkendelige metalstribe på bagsiden og metalringen rundt om kameraet. Richmond & Finch designes i Sverige, i tæt samarbejde med bloggere, stylister og moderedaktører, med inspiration fra blandt andet Sverige og Londons modeindustri. 
  
Skandinavisk kant og minimalisme 
De skandinaviske rødder er ikke til at tage fejl af, og designteamet bag lader sig gang på gang begejstre af grænseløs kreativitet. Sæson efter sæson lancerer Richmond and Finch nye kollektioner og designs, der alle udspringer fra tidens mest populære trends og tendenser. Den skandinaviske minimalisme kommer på en sofistikeret måde til udtryk på de ensfarvede covers, og den skandinaviske kant ses tydeligt på de elegante covers med blandt andet marmorprint. Kollektionerne indeholder telefoncovers, der er feminine og klassiske, og ens for alle designs er, at de sikrer et fashionabelt look. 
  
Praktisk og elegant 
Et cover til telefonen fra Richmond & Finch er på en og samme tid både praktisk og elegant. Designteamet arbejder dedikeret og med en finger på pulsen, for hele tiden at kunne levere stilfulde og elegante accessories. Sofistikerede marmorprints, feminine blomsterprints og stilrene nuancer kendetegner de forskellige covers fra Richmond & Finch. Som en ekstra minimalistisk og trendy detalje, er hvert enkelt telefoncover dekoreret med metaldetaljer bagpå i enten guld, sølv, kobber eller sort. Richmond & Finch er af den overbevisning, at man sagtens kan beskytte sin telefon med stil, hvilket gør de forskellige telefoncovers både elegante og praktiske. 
  
Richmond & Finch hos MESSAGE
Hos MESSAGE er vi stolte over at være forhandler af de smukke covers. Udvalget af telefoncovers fra Richmond & Finch her på siden vil bære præg af det karakteristiske marmorprint, nutidigt og feminint blomsterprint og klassiske tidløse nuancer. Der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design, hvilket sikrer dig et cover til din telefon, der holder i lang tid og som beskytter din telefon. De nyeste designs fra Richmond & Finch har 360 graders drop protection, hvilket beskytter alle sider og vinkler på din telefon. Uanset hvilken stil du foretrækker, har vi med garanti et cover fra Richmond & Finch der falder i din smag. Gå på opdagelse her på siden og find din favorit.