Filter
Unsupported facet {{::facet.Control}}
Du søgte på: Reset?
Produkter
Ingen produkter fundet.

Second Female 
Second Female blev etableret i år 2000 i København. Brandet designer feminint og sofistikeret tøj til den stilbevidste kvinde. Kendetegnene ved Second Female tøj er sofistikerede og internationale designs skabt med et lækkert skandinavisk touch. Dette kommer til udtryk ved de mange fine mønstre, farver og prints, der pryder de forskellige designs fra Second Female. Kollektionerne bærer gang på gang præg af stilfulde linjer, flotte silhuetter og materialer af høj kvalitet. 

Second Females identitet
Alsidige designs er nøgleord for kollektionerne fra Second Female, hvilket giver dig muligheden for at kunne bruge tøjet både en dag på arbejdet og en aften i byen. Det klassiske touch går igen hos brandets styles, hvor rene linjer, flotte snit og feminine udskæringer bidrager til brandets identitet, hvilket betyder at du som kunde har muligheden for at vælge lige præcis de styles, der tiltaler og inspirerer dig mest. 

  
Second Female har et bredt sortiment lige fra klassiske strik i det blødeste materiale, til en fin Second Female top til fest. Du kan også finde feminine Second Female nederdele og smukke Second Female bluser i sæsonaktuelle print og farver, så du altid kan se absolut fantastisk ud uanset hvilken årstid der står for døren. Brandet har formået at skabe en identitet, der gør, at tøjet fra Second Female er meget eftertragtet og populært både nationalt i Danmark og internationalt. Brandet forhandles i flere europæiske lande og er repræsenteret gennem mere end 700 salgssteder i verden. 

Fokus på trends og tendenser
Second Female anerkender, at kvinder ønsker at følge de trends og tendenser, der dominerer i modebilledet, hvilket gør at du hele tiden kan være sikker på at netop tøjet fra Second Female giver dig et stilfuldt og moderne outfit. Filosofien bag Second Females designs er at skabe en moderigtig og brugbar garderobe, der omfavner den selvsikkerhed og komfort, enhver kvinde behøver for at kunne udtrykke sin personlige stil. Brandet har erfaret, at feminine print har vist sig at være en genganger i modebilledet, hvilket betyder at du kan finde modetøj fra Second Female i lækre prints. Der arbejdes målrettet med at ramme præcist de farver, der er populære lige nu - det betyder, at du altid står knivskarpt i tøjet og har en selvsikker udstråling i Second Female tøj. 
  
Second Female tøj hos MESSAGE
Som forhandler af Second Female er vi stolte over, at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af smukke og trendy styles sæson efter sæson til overkommelige priser. Hos MESSAGE kan du finde alt fra den helt perfekte Second Female bluse til den smukkeste Second Female nederdel. Kollektionerne består af tøj til kvinder, der omfavner farveskalaen på sæsonbetonet vis - derfor nedtoner Second Female ofte deres forårs- og sommerkollektioner med pastelfarver og lette materialer. Efterårs- og vinterkollektionerne er som oftest karakteriseret ved tungere og dybere farver i kraftig strik og lækre læderkvaliteter. Det betyder, at du hos MESSAGE kan finde lige præcis den Second Female jakke, der passer til den kommende sæson, eller Second Female kjole der i design og farvevalg passer til årstiden. Med brandets stærke identitet, bliver du med garanti glad for de klassiske, moderne og trendy styles i Second Females kollektioner. Gå på opdagelse i vores udvalg af modetøj fra Second Female og find dine favoritter.