Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT TIL BUTIK V. KØB OVER 200 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR I BUTIK

Second Female Nederdele

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Must-have item fra Second Female
Det er altid dejligt, når vejret er til at vise de lækre stænger frem og omfavne nederdelen. En nederdel fra Second Female fungerer som et perfekt supplement til et par bukser eller jeans, og er et godt alternativ til den klassiske og feminine kjole. Ved at nytænke designet, materialevalget og pasformen på den klassiske nederdel, er en Second Female nederdel blevet et absolut must-have-item for enhver modebevidst kvinde. Udvalget af Second Female nederdele vil afspejle nytænkningen, og være så tilpas stort, at du har de bedste muligheder for at finde lige netop den nederdel, du er på udkig efter. 

Design og detaljer i verdensklasse 
Ligesom ved de øvrige styles fra Second Females kollektioner, er de forskellige nederdele kendetegnet ved smukke og feminine designs med cool detaljer. Farverne, materialerne og de forskellige print afspejler sæsonens mode, så du altid ser helt fantastisk og moderigtig ud. Udvalget af nederdele fra Second Female indebærer A-line skirts, tætsiddende nederdele, korte og mellemlange nederdele, nederdele med flæsedetaljer og nederdele i skind og ruskind. Materialerne er nøje udvalgte, hvilket sikrer dig en nederdel, der er behagelig at have på, og som holder på formen og farven i mange år. 

Nederdele til hverdag og fest
For dig, der ønsker et cool og trendy look i hverdagen, er en nederdel fra Second Female et oplagt valg. De feminine nederdele med en løs pasform og i smukke lyse farver kan med fordel styles sammen med en basic tee og et par smarte sneakers i hverdagen. Skal du i byen eller til fest, vil en nederdel fra Second Female i skind eller ruskind med garanti sikre, at du ser helt fantastisk ud. Ruskind og skind er levende materialer, der former sig efter din facon, og disse materialer er tidløse klassikere. For et eksklusivt festlook, kan du matche en skindnederdel med en bodystocking med blonder og et par høje hæle for et trendy og fashionable look. Udvalget af nederdele fra Second Female kan bruges til enhver lejlighed, spring ud i det og sammensæt det look du foretrækker. 

Second Female hos MESSAGE
Brandet Second Female forstår, at vi kvinder er meget forskellige i vores stil og præferencer, hvilket også gælder når det kommer til nederdele. Derfor gøres der meget ud af hele tiden at nyfortolke på den klassiske nederdel, så sortimentet af nederdele rammer så bredt som muligt. Nederdelen er med til at give en feminin udstråling, da nederdelens flagrende og piget look er yderst charmerende. Hos MESSAGE har vi et bredt og alsidigt sortiment af smukke nederdele fra Second Female - find din favorit og vis stængerne frem. Du kan også tage et kig på alle vores nederdele her.