Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK
Byt og retur i butik LEVERING: 1-2 HVERDAGE FRI FRAGT V. 500 KR. Byt og retur i butik GRATIS RETUR ONLINE OG I BUTIK

Second Female Overtøj

Filter
{{facet.Control}}
Du søgte på: {{searchTerm}} Reset?
{{totalDocumentsFound}} Produkter
Ingen produkter fundet.
Fuldend dit outfit med en Second Female jakke 
Uanset sæson, kan den helt perfekte jakke fuldende ethvert outfit. Med en Second Female jakke er du garanteret en jakke, der stemmer overens med brandets øvrige fashion items, hvor der er fokus på lækre materialer, smukke detaljer og feminine snit. De smukke detaljer og snit kommer til udtryk ved brugen af blandt andet lynlåse og lommer på jakkerne fra Second Female, samt brugen af lækre materialer. Netop brugen af lækre detaljer er kendetegnet ved alt hvad Second Female leverer, og de klassiske og elegante designs giver dig mulighed for at tone dit outfit præcist i den retning du ønsker. 
 
Den perfekte jakke til enhver årstid
Skal vi bevæge os fra sted til sted, er vi oftest iklædt overtøj - derfor skal en jakke ikke være kedelig. Den skal dog være alsidig, så du kan bruge den igen og igen, men skal samtidig matche din helt personlige stil. Fine lommer, sofistikerede kraver og rå lynlåse pynter de feminine jakker fra Second Female, hvilket blot er nogle af de detaljer du kan skille dig ud på. Second Females fire årlige kollektioner indeholder også en række overtøj, hvor jakkerne i efterårs- og vinterkollektionerne ofte er præget af mørke og sofistikerede farver. Jakkerne fra Second Females forårs- og sommerkollektioner er ofte kendetegnet ved lysere nuancer og lettere materialer, så du kan klæde dig i lette jakker på denne årstid. Hvad end du er på udkig efter en kort jakke til din fine festkjole eller en længere jakke der kan beskytte dig mod den kolde vind, kan du uden tvivl finde din foretrukne jakke fra Second Female. 
 
Trendy jakker med mange muligheder
Second Female er blevet et utroligt populært brand, grundet deres evne til at levere smukke kollektioner gang på gang. Med andre ord kan vi garantere dig, at Second Female klæder dig smart på. Uanset om du er til de rene linjer eller vil udfordre øjet med et smart mønster, har Second Female noget til dig. De flotte snit tager sig godt ud på enhver krop, og fremhæver det bedste på netop din krop. Hos MESSAGE finder du Second Female kjoler, nederdele, toppe og overtøj, der afspejler de mest populære trends i modebilledet - og samtidig til overkommelige priser. Materialerne er holdbare, og såfremt du passer godt på din jakke fra Second Female, kan du bruge jakken år efter år, medmindre et nyt design eller en anden farve skulle friste dig til at købe en ny.